5 Gambar Testimoni Cara Turunkan Bacaan Kolesterol

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

 

Antara perkara yang merisaukan ialah penyakit kronik yang boleh menyebabkan mati secara tiba-tiba atau dipanggil silent killer. Tahap kesihatan penyakit zaman sekarang sangat membimbangkan, jika kita lihat kematian bagi penyakit yang dipanggil silent killer ada saja setiap hari.

Penyakit kolesterol tinggi antara penyakit yang popular yang ramai mengidap penyakit ini. Kesan dari paras kolesterol yang tinggi menyebabkan pesakit boleh dapat sakit jantung, tekanan darah tinggi dan strok.

cara-turunkan-bacaan-kolesterol-dengan-cepat-2

Cara turunkan bacaan kolesterol dengan berkesan

 

Pengalaman Turunkan Bacaan Kolesterol Dengan Berkesan

Setiap orang mempunyai pengalaman yang berbeza-beza untuk turunkan bacaan kolesterol dalam darah. Ada cepat ada lambat, ada juga yang susah sangat nak turun terpaksa bergantung sepenuhnya dengan ubat doktor semata-mata.

Tetapi pengalaman yang saya ingin kongsikan ini ialah dari seorang pesakit kolesterol yang sebelumnya kerap demam, sakit kepala dan sakit-sakit badan. Beliau seorang tidak percayakan rawatan perubatan moden tetapi lebih percayakan rawatan alternatif homeopathy.

Hasilnya sakit kepala makin bertambah teruk dan kerap demam, walaupun sudah mendapat rawatan homeopathy tetap tidak menunjukkan keadaan lebih baik pun.

Selepas pemeriksaan dilakukan di klinik berdekatan, keputusan menunjukkan bacaan darah tinggi bukan tahap normal. Menyebabkan pesakit kerap stress dan sakit kepala berpanjangan. Seterusnya doktor telah sarankan untuk jalani ujian darah pula.

 

cara-turunkan-bacaan-kolesterol-dengan-cepat

Tahap kolesterol normal dan tidak normal dalam saluran darah

 

Berjaya Turunkan Bacaan Kolesterol Dengan Vivix Dan Phytocol ST

Keputusan ujian darah beliau menunjukkan LDL kolesterol sangat tinggi, dari situ baru tahu kenapa selama ini kesihatan beliau terganggu. Bermula dari situ seperti doktor membekalkan ubat kolesterol dan ubat darah tinggi.

Selain beliau mula jaga pemakanan yang sihat, beliau juga ambil Vivix dan Phytocol ST sebagai suplemen alternatif untuk bantu turunkan bacaan kolesterol dan untuk turunkan pasar bacaan darah tinggi. Doktor juga syorkan untuk ambil dua suplemen ini.

Hari berikutnya selepas 6 bulan beliau jalani ujian darah, bacaan menunjukkan paras kolesterol menurun. Gembira ya memang gembira kerana tahap kesihatan sudah semakin baik.

Anda boleh lihat keratan luahan testimoni beliau dengan lebih detail dibawah ini.

 

cara-turunkan-bacaan-kolesterol-dengan-cepat-1

Cara turunkan bacaan kolesterol dengan berkesan

 

Cara Dapatkan Suplemen Vivix Dan Phytocol ST

Jika berminat dan ingin dapatkan vitamin ini :

  • Boleh hubungi atau WhatsApp saya 0132050607 – Rahayu untuk pertanyaan dan konsultansi.
  • Penghantaran COD dibuat bagi kawasan Klang, Kapar, Meru, Setia Alam dan penghantaran secara pos bagi seluruh Malaysia termasuk Sabah Sarawak.
  • Anda juga boleh buat pembelian secara online dengan klik button “Beli Sekarang” dibawah.

 

 

 

 

Jemput baca dan klik : Pengedar Vivix Shaklee Klang, Kapar, Meru Yang AKTIF!

 

 

sumber rujukan : www.cgbabyclub.co.uk

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge