6 Kelebihan Bisnes Online Kepada Pelajar Yang Menguntungkan

 

Semua orang teringin untuk mempunyai duit lebih kerana dengan duit lebih kita boleh selesaikan hutang keliling pinggang. Ini antara sebab kenapa saya ingin kongsikan kelebihan bisnes online kepada pelajar yang menguntungkan.

 

kelebihan-bisnes-online-kepada-pelajar

 

Fokus lebih kepada pelajar sebab pelajar kadang-kadang kekurangan duit untuk tanggung kos pembelajaran. Malah ada yang mak bapak pun tak cukup duit, anak pula nak sambung belajar. Macam mana tu kan..?

Antara kelebihan bisnes online kepada pelajar ialah anda tak perlu kos untuk buka kedai sendiri tetapi hanya perlu melakukan bisnes dari rumah saja dah boleh dapat hasilnya.

 

6 Kelebihan Bisnes Online Kepada Pelajar Wajib Tahu

Sekarang ini rata-rata ramai yang nak berbisnes atas alasan nak ada duit poket sendiri. Memanglah duit itu bukan segala-galanya tetapi segala-galanya memerlukan duit. Betul tak..?

Lagi-lagi zaman sekarang ini dah boleh buat bisnes online tanpa perlu nak jumpa bersemuka dengan customer. WhatsApp atau telefon barang yang kita nak terus barang kita sampai depan pintu rumah. Mudah saja.

 

team-building-bagi-yang-ingin-memulakan-perniagaan-online-1

saya berjaya buat sale dari rumah lebih ratus ribu, anda mesti boleh juga 🙂

 

Jadi saya ingin kongsikan sedikit beberapa kelebihan bisnes online kepada pelajar terutamanya. Antara kelebihannya ialah:

 

  • Tanpa perlu stok yang banyak – menjalankan bisnes online dengan Shaklee anda tak perlu simpan stok hingga beribu hingga tersadai dibawah katil. Hanya boleh simpan stok ikut seminima yang anda mahu kerana mungkin anda nak COD (cash on delivery) pada customer. Simpan stok ikut kemampuan anda.

 

  • Usah risau tentang pos penghantaran – seorang pelajar memang bukan senang nak keluar untuk pos barang customer, tetapi dengan bisnes online Shaklee anda hanya perlu order pesanan customer melalui online dan Shaklee sendiri akan bantu poskan untuk anda. Best kan! Mudah saja 🙂

 

kelebihan-bisnes-online-kepada-pelajar-1

penghantaran mudah, Shaklee yang uruskan.

 

  • Group Coaching untuk berbisnes – semua orang bermula dari zero termasuklah saya. Anda akan saya guide cara bagaimana untuk memulakan bisnes online Shaklee. Saya sendiri akan beri tunjuk ajar cara marketing yang mudah, cara order pesanan pelanggan, produk knowledge dan sebagainya. Saya dan barisan leader yang pakar akan bantu anda untuk growth.

 

  • Dapat cash untung runcit – semua yang berbisnes fikirkan tentang keuntungan. Dengan bisnes online Shaklee setiap produk yang dijual anda akan dapat untung runcit on the sport terus dapat. Setiap produk Shaklee mempunyai beza harga. Contoh, dengan menjual produk Shaklee ESP anda dah dapat cash untung RM35. Dapat jual 10, dah dapat untung dalam tangan RM350. Banyakkan? Masyuk sangat.. 🙂

 

  • Bonus income bulanan – Kalau tadi dapat cash untung runcit dengan jual 1 produk. Dan ini pula bonus yang Shaklee beri setiap bulan ikut banyak mana jualan yang kita berjaya jual. Bermakna ada 2 duit keuntungan anda akan dapat iaitu dari cash untung runcit dan bonus bulanan dari Shaklee. Makin banyak duit poket. Wow!

 

kelebihan-bisnes-online-kepada-pelajar-2

Anda usaha anda yang dapat, gemukkan bonus anda 🙂

 

 

Cara Daftar Untuk Mulakan Bisnes Online Kepada Pelajar

Sebagai seorang pelajar anda mesti bijak bahagikan masa. Iaitu masa untuk belajar dan masa untuk berbisnes. Sebab bisnes ini boleh dilakukan secara online jadi ramai yang pilih untuk mulakan bisnes mudah dan menguntungkan ini.

Untuk tahu cara daftar dan mulakan bisnes online, anda hanya perlu hubungi atau WhatsApp saya Rahayu 0132050607 (klik sini) untuk saya daftarkan anda.

Mulakan bisnes anda dengan Shaklee.. 🙂

 

kelebihan-bisnes-online-kepada-pelajar-3

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge