Atasi Paru-paru Berair Supaya Tidak Ditebuk

 

Paru-paru berair ialah apabila berlaku jangkitan pada salah satu atau kedua-dua belah paru-paru. Dimana terdapat cecair atau nanah di dalam paru-paru.

Paru-paru yang terdapat jangkitan akan menyebabkan seseorang itu mudah mendapat batuk, demam dan sukar bernafas. Contoh jangkitan pada paru-paru berair ialah bakteria, virus dan kulat punca kepada sakit radang paru-paru.

Penyakit ini lama kelamaan boleh mengancam nyawa jika dibiarkan tanpa ikhtiar cara mengatasi paru-paru berair. Terutama sekali mereka yang mempunyai sistem pertahanan badan yang lemah.

 

cara-atasi-paru-paru-berair-7

 

Tanda-tanda Risiko Paru-paru Berair

Bagi atasi paru-paru berair jalan mudah doktor nasihatkan ialah tebuk. Rujuk pengalaman pesakit paru-paru berair, jika tak tebuk akan ada risiko dan jika tebuk pun akan ada risikonya.

Dengan cara tebuk cecair atau nanah akan dikeluarkan tetapi itu bersifat sementara. Kemungkinan penyakit paru-paru berair boleh berpontensi untuk berulang kembali.

Berikut tanda-tanda paru-paru berair apabila ia semakin kronik :

  • Sakit dada
  • Sukar bernafas
  • Mudah atau kerap demam
  • Menggigil
  • Batuk yang berkahak
  • Kurang selera makan

Cara pakar doktor untuk mengesan paru-paru berair ialah dengan melakukan x-ray, ultrasound atau MRI. Benarkah kerap mandi waktu malam punca kepada paru-paru berair? Ia masih tak dapat dikenalpasti dengan tepat, banyak sebab boleh berlaku.

 

cara-atasi-paru-paru-berair-8

Keadaan paru-paru berair, perbezaan normal dan tak normal

 

Cara Merawat Dan Mengatasi Paru-paru Berair

Paru-paru berair antara penyakit yang kronik, doktor akan kenal pasti puncanya. Selepas itu doktor akan berikan ubat antibiotik atau jika kronik perlu jalani kemoterapi atau radioterapi. Itu sebagai contohnya.

Atau dengan cara lain doktor akan melakukan prosedur menebuk paru-paru untuk mengeluar cecair. Cara ini hanya sementara tidak dapat menyembuhkan sepenuhnya.

Pembedahan yang bersesuaian perlu dilakukan untuk elak cecair kembali berkumpul semula. Selain itu, supplement Set Paru-paru berair digalakkan ambil secara konsisten.

 

Supplement Bantu Hilangkan Paru-paru Berair

Antara Vitamin yang terdapat di dalam set atasi paru-paru berair ialah Vivix dan Omega Guard. Kedua-dua vitamin ini ialah vitamin dari bahan semulajadi tanpa bahan kimia dan tiada kesan sampingan yang bahaya.

 

cara-atasi-paru-paru-berair-7

 

Omega Guard bantu menyingkirkan cecair berlebihan dalam paru-paru. Selain ia juga berkesan untuk bantu mengeluarkan kahak. Omega Guard ini berfungsi secara semulajadi mengeluarkan cecair dan kahak.

Vivix tinggi dengan antioksidan yang mengandungi polifenol untuk bertindak bantu kurangkan keradangan serta berkesan baiki sel-sel yang rosak pada paru-paru. Ia sangat berkesan untuk elak paru-paru berair dari semakin parah.

Omega Guard berbentuk softgell yang mudah ditelan dan Vivix pula dalam bentuk cecair mudah diminum atau dibancuh.

 

Pengalaman Cara Atasi Paru-paru Berair Tanpa Ditebuk

Pengambilan konsisten set supplement paru-paru berair berjaya elak dari paru-paru ditebuk, ini ialah pengalaman dari pesakit paru-paru berair yang dikongsikan sendiri.

 

Testimoni #1 : Cara Hilangkan Paru-paru Berair Tanpa Tebuk

 

cara-atasi-paru-paru-berair

Kembali sihat dengan cara hilangkan paru-paru berair dengan Vivix dan Omega Guard

 

cara-atasi-paru-paru-berair-1

Paru-paru berair tak jadi tebuk, amalkan Vivix dan Omega

 

Testimoni #2 : Makin Sihat Dan Ceria

 

cara-atasi-paru-paru-berair-2

Konsisten seminggu dah memberi kesan baik

 

Testimoni #3 : 7 Hari Dah Nampak Kesan Positive

 

cara-atasi-paru-paru-berair-6

7 hari dapat atasi paru-paru berair

 

Cara untuk dapatkan supplement ini :

  • Boleh hubungi atau WhatsApp saya Rahayu 0132050607 untuk order atau untuk pertanyaan. (klik link pada hp no untuk whatsApp)
  • COD bagi kawasan Klang dan Shah Alam, penghantaran pos laju seluruh Malaysia.
  • Atau boleh terus buat pembelian melalui online dengan klik button “Beli Sekarang” dibawah.

 

 

p/s : Pastikan anda dapatkan supplement ini dari saya kerana saya akan guide atau ajar cara makan yang betul dan berkesan. Cara yang salah dan tak berkesan anda yang akan rugi. Pastikan anda dapat dari pengedar Shaklee dan Konsultasi yang bertauliah.

sumber rujukan 

Jemput Baca : Promosi Vivix Disember 2017

 

Ikhlas dari Ayu’Sabrina @ Kak Cun 🙂

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge