Bebas Dari Kanser Tahap 4 Dengan Resveratrol

 

Bersyukur pada yang mempunyai kesihatan yang normal dan stabil. Tetapi dalam ramai-ramai ada yang di uji kesihatannya, apatah lagi penyakit yang kronik iaitu kanser tahap 4.

Semua penyakit pasti ada ubatnya selagi mana kita ikhtiar mencari dan cari. Kos untuk rawatan kanser bukan seratus atau dua ratus tetapi rawatan bagi masalah kanser cecah hampir belasan ribu dan puluh ribu.

 

bebas-dari-kanser-tahap-4-dengan-resveratrol

 

Saya ingin kongsikan kisah dari seorang pengidap kanser tahap 4 yang kronik kini beransur pulih turunkan ke tahap 1. Hanya sebab vitamin ini menjadi asbab Tuhan sembuhkan.

 

Doktor Terkejut Kanser Tahap 4 Kini Dah Tahap 1

Seorang ayah disahkan mengidap kanser prostate tahap 4. Doktor juga memaklumkan sel-sel kanser dah merebak ke tulang-tulang.

Sebagai seorang anak dah tentu cuba bantu ayahnya yang sedang tenat, tak sanggup tengok ayah sengsara kesakitan kanser tahap 4. Apa yang si anak beri ialah Vivix dari vitamin Shaklee dan beberapa vitamin Shaklee yang lain.

Dalam masa setahun tak jemu follow up dengan doktor, doktor sangat terkejut si ayah semakin pulih dari kanser tahap 4 ke tahap 1 sekarang. Doktor maklum jarang kanser tahap 4 boleh sembuh dalam masa setahun.

Sedih dan duka anak-anak serta satu keluarga bertukar gembira bila dapat tahu kanser prostat stage 4 si ayah dah kembali sembuh ke tahap 1.

Pengajaran di sini usahalah selagi mana kita boleh. Ikhtiar Vivix dan vitamin lain adalah asbab Tuhan itu ingin menyembuhkan. Apa yang penting melihat ayah sembuh seperti sedia kala, ayah ibu orang kesayangan kita.

 

Testimoni Kanser Tahap 4

Testimoni bebas kanser dari tahap 4 : #1

bebas-dari-kanser-tahap-4

 

Testimoni bebas kanser dari tahap 4 : #2

cara-atasi-kanser-tahap-4

 

cara-atasi-kanser-tahap-4-1

 

Testimoni bebas kanser dari tahap 4 : #3

bebas-dari-kanser-tahap-4-3

 

Vitamin Untuk Bebas Dari Kanser Tahap 4

Vitamin yang digunakan yang utama ialah Vivix. Terdapat resveratrol di dalam Vivix yang boleh melindungi sel-sel dalam badan. Fungsi Vivix:

  • Repair atau perbaharui sel-sel yang telah rosak didalam badan akibat dari radikal bebas.
  • Mempunyai kekuatan 10 kali ganda kekuatan melindungi sel badan, antioksidan.
  • Melindungi dan perbaiki hingga ke DNA sel.
  • Meningkatkan tenaga sel.

 

Harga Dan Cara Mendapatkannya

Harga bagi sebotol Vivix ialah RM475, jika dibandingkan kos rawatan dihospital Vivix jauh lebih murah dan berbaloi. Pembelian sebotol Vivix layak dapat join keahlian secara FREE (jimat RM70 untuk keahlian).

Untuk pembelian botol kedua dapat harga RM403, tetapi bulan Disember 2017 ini ada promosi. Beli 6 botol FREE 1 botol Vivix lagi. Atau beli 2 botol Vivix dapat diskaun 5%. Ingin tahu lebih detail boleh klik link PROMOSI ini, atau boleh WhatsApp saya Rahayu 0132050607 untuk lebih lanjut.

 

Promosi Vivix, Klik dan Baca : Promosi Shaklee Pada Disember 2017, Cepat Rebut!

 

Cara Mendapatkannya:

  • Boleh hubungi atau WhatsApp saya Rahayu 0132050607 untuk pertanyaan dan pembelian. (klik pada HP no untuk WhatsApp)
  • Cod bagi kawasan Klang dan Shah Alam, kos pos penghantaran PERCUMA diseluruh Malaysia.
  • Boleh juga order secara online dengan klik button “Beli Sekarang” dibawah.

 

 

 

p/s: Pastikan anda membeli produk ini dari agen yang sah iaitu dari saya Rahayu 0132050607. Kerana saya akan consult anda cara ambil yang betul dan berkesan serta bertauliah.

Jika salah ambil cara pengambilan vitamin ini akan tidak memberi apa-apa kesan. Pastikan beli dari agen Shaklee yang bertauliah. Anda telah melabur duit yang banyak mesti mahu kesan yang terbaik.

 

Mari Baca dan Klik : Cara Berkesan Merawat Kanser Tahap 4 Dari Merebak

Sumber 1

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge