Bebas Masalah Resdung Selepas Amalkan Cara Ini

Biasa sangat dengar orang ada masalah resdung ni tiap pagi mesti sok sek sok sek, bersin sana sini. Kadang rimas dengan masalah resdung selalu meleleh saja hidung.

Sensitif dengan habuk pun ya juga. Salah makan over seafood pun sama. Macam-macam alergik. Kadang tu kalau resdung teruk hingga sebabkan muka pun naik jerawat teruk.

Dah tentu rasa malu dengan keadaan muka yang penuh jerawat. Macam mana nak hadap orang ramai dengan rasa kurang yakin bila berhadapan dengan orang.

Resdung yang kronik boleh membawa effect kepada organ mata juga, mata akan bernanah.

Tapi setiap masalah itu pasti ada solution nya. Asalkan kita mahu tekad berubah. Seperti pengalaman orang lain yang ada penyakit resdung, vitamin basic untuk bebas dari masalah resdung ialah Vitamin C, Alfalfa dan juga Nutriferon.

Apa Kelebihan Vitamin Ini Untuk Masalah Resdung

Vitamin C – antioksidan yang tinggi bantu kuat sistem imun tubuh badan. Bantu elakkan jangkitan. Bantu hapuskan virus/kuman dalam bahagian saluran hidung. Melindungi dari mudah dijangkiti virus/kuman.

Vitamin C ini mengandungi 180 biji, untuk kegunaan 3-6 bulan.

Alfalfa – mengurangkan radang resdung, alergik dan gatal-gatal. Mengandugi 330 biji sebotol untuk kegunaan 1-2 bulan.

Nutriferon – booster antibody sebagai untuk bantu kuat sistem imun badan untuk bantu melawan virus. Dicipta oleh pakar saintis dari jepun. Juga melegakan radang resdung dan gatal-gatal.

Nutriferon sekotak mengadungi 30 sachet untuk kegunaan sebulan.

Kenapa Mesti Pilih Set Vitamin Ini?

Kita mestilah nak produk yang betul-betul berkualiti, selamat, berkesan dan semulajadi. Inilah dia vitaminnya yang dikeluarkan oleh Shaklee.

Dimana Shaklee sebuah company yang obses dalam menjaga kualiti setiap produk hingga sanggup berhabis berbillion dollar demi untuk pengguna.

  • 350 ujian terhadap 1 jenis bahan dilakukan
  • 100,000 ujian kualiti produk setiap 1 tahun dilakukan
  • 23,000 ujian keaslian dan keselamatan setiap 1 tahun dilakukan
  • Tidak masukkan bahan bahaya
  • Vitamin yang diamalkan oleh atlet dunia dan astronoid NASA
  • Mempunyai landmark study secara saintifik dan klinikal

Testimoni Pengguna

Cara Dapatkan Vitamin

Tubuh badan kita mudah mendapat jangkitan kerana kekurangan nutrisi. Amalkan Vitamin untuk cukupkan zat nutrisi sekarang.

Hubungi atau WhatsApp saya Ayu – 013 205 0607 sekarang untuk bantuan dan pertanyaan. Klik button WhatsApp dibawah.

Jemput klik & baca entry ini, mungkin anda berminat:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge