Cara Atasi Gastrik Dengan Berkesan Sebelum Parah

 

Gastrik antara penyakit yang agak popular dan bila sudah mendapat sakit ini ada yang bertahun tak sembuh walaupun sudah mendapat nasihat doktor. Malah ada juga berhabis beribu-ribu untuk kos nak rawat gastrik.

Saya percaya masih ramai diluar sana tercari-cari alternatif cara atasi gastrik. Bermakna masih ramai orang mengalami masalah gastrik, sebabnya saya selalu terima call dan WhatsApp yang ingin dibantu untuk atasi masalah gastrik.

 

cara-atasi-gastrik-7

 

Cara Atasi Gastrik Yang Selamat Dan Berkesan

Disini saya ingin kongsikan cara atasi gastrik yang selamat dan berkesan. Ramai yang tanya cara ini selamat ke? Tak ada kesan lain ke?

Apa yang saya boleh katakan ia tiada kesan sampingan, syukur sangat ramai yang semakin sembuh jika diambil dengan cara yang betul dan konsisten.

Perasaan bila sakit gastrik datang bahagian perut akan sakit sangat hingga ada yang berguling tak tahan. Selain itu rasa pedih ulu hati, sangat-sangat tak selesa. Ada beberapa lagi tanda-tanda lain penyakit gastrik ni.

Saya ingin kongsikan empat vitamin yang berkesan ini yang dibuat daripada bahan semulajadi dan selamat, telah terbukti membantu ramai orang untuk atasi masalah gastrik.

 

cara-atasi-gastrik-9

 

Set Vitamin Cara Atasi Gastrik Yang Berkesan

Set vitamin ini tak sama seperti ubat di luar sana. Ubat lebih diperbuat daripada campuran bahan kimia. Vitamin atau suplemen pula diperbuat daripada bahan-bahan tumbuhan seperti buah dan sayuran.

Set vitamin cara atasi gastrik ini adalah yang terbaik dan dari jenama yang dipercayai sejak lebih 100 tahun yang lalu. Iaitu jenama Shaklee.

Nak mengkaji produk ini saja mengambil kos billion USD semata-mata untuk hasilkan yang terbaik dan berkesan, billion bukan kos yang kecil.

 

cara-atasi-gastrik-8

 

Fungsi Setiap Vitamin Dalam Set Gastrik

  • ESP Shaklee – ESP adalah sejenis serbuk protin yang perlu dibancuh. Ia bantu untuk perbaharui sel di dalam perut yang telah rosak. Ia dapat elak daripada perut terus mendapat ulser. Lapisan kulit baru dalam perut akan terbina dengan protin ini. Perut akan terasa kenyang lebih lama jika ambil ESP ini.

 

  • Peppermint Ginger Shaklee – Ada gastrik pasti ada pedih ulu hati serta perut rasa ada angin tak selesa. Peppermint Ginger ini bantu untuk lancarkan angin keluar samaada melalui sendawa atau kentut. Perut akan akan jadi lega dan selesa.

 

  • Ostematrix Shaklee – Kalsium di dalam ostematrix ini berfungsi melegakan kesakitan perut gastrik. Selain itu ia memudahkan untuk perut jadi lebih lawas dan lebih mudah membuang.

 

  • B Complex Shaklee – B Complex bantu untuk menahan kesakitan dan juga melegakan kesakitan.

 

Testimoni Pengguna Dengan Set Vitamin Gastrik

 

# Testimoni 1

cara-atasi-gastrik-3

Berjaya atasi gastrik selepas 10 tahun.

 

# Testimoni 2

cara-atasi-gastrik-4

Bertahun-tahun ngidap gastrik, sekarang tiada lagi.

 

# Testimoni 3

cara-atasi-gastrik-5

Set vitamin cara atasi gastrik ini telah bantu ramai orang.

 

# Testimoni 4

cara-atasi-gastrik-2

 

cara-atasi-gastrik-1

 

cara-atasi-gastrik

 

Harga Dan Cara Dapatkan Set Atasi Gastrik

Harga bagi setiap vitamin ini ialah:

ESP – RM170.93

Peppermint Ginger – RM50.35

Ostematrix – RM64.93

B Complex – RM58.75

Total: RM344.96

 

Cara dapatkan set vitamin atasi gastrik :

  • Hubungi atau WhatsApp saya Rahayu di no 013 205 0607 untuk pertanyaan dan konsultasi
  • Penghantaran COD di kawasan Klang dan Shah Alam dan penghantaran POS ke seluruh Malaysia
  • Atau boleh buat pembelian terus dengan klik button “Beli Sekarang” dibawah.

 

 

p/s: pastikan anda mendapat konsultasi dan nasihat dari agen Shaklee yang bertauliah. Kerana cara ambil yang betul dan berkesan akan memberi kesan yang lebih baik.

Cara pengambilan yang salah akan tidak memberi apa-apa kesan, rugi jika anda labur duit tetapi tidak beri kesan. Asbab anda iktiar cara ini, anda bebas dari masalah gastrik. Dengan izin-Nya.

Sumber rujukan 1

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge