Cara Atasi Sakit Sendi Lutut Dengan Cepat Dan Berkesan

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Sakit sendi lutut biasanya terjadi pada warga tua yang telah pun berusia tetapi kadang-kadang orang muda pun ada masalah yang sama. Masalah sendi terjadi adalah sebab faktor umur, semakin meningkat usia maka kesihatan urat saraf dan sendi akan terjejas.

Kak Cun biasa sangat dengar mak ayah ada cakap kaki tangan rasa kebas-kebas, ada juga cakap rasa sengal-sengal kaki. Bukan itu saja kadang-kadang mak ayah cakap ada rasa sakit urat, sakit sendi, lenguh sana sini dan macam-macam lagi. Salah satu punca adalah faktor umur.

Kesan dari sakit sendi lutut nak bergerak kesana kesini pun terbatas. Kesian kadang-kadang sampai papah untuk ke tandas atau kemana saja. Semasa nak solat pula terpaksalah solat duduk. Itu sudah biasa Kak Cun nampak. Sudah menjadi kebiasaan mak ayah nak kurangkan sakit sendi lutut hanya dengan sapu minyak panas saja kan.

cara-atasi-sakit-sendi-lutut-4

Lazimnya warga tua yang selalu sakit sendi lutut

 

Punca Dan Kesan Sakit Sendi Lutut

Beberapa sebab utama risiko sakti sendi lutut berpunca dari:

  • Faktor umur –  bila usia meningkat sistem saraf pun semakin lemah. Contoh cecair pada sendi lutut semakin berkurang dan bila berjalan terasa sakit.
  • Berat badan berlebihan – beban yang berat tak mampu ditanggung oleh lutut dan peha.
  • Atlit – orang yang kerap bersukan banyak menggunakan sendi lutut ketika bersukan macam bola sepak atau sebagainya.
  • Otot tidak kuat – punca otot lemah boleh menyebabkan otot akan mudah tercedera.

Kesan dari sakit sendi lutut akan menyebabkan pergerakkan terbatas, lutut akan terasa sakit nyilu atau kebas-kebas dan sudah semestinya tak selesa.

 

Bagaimana Cara Atasi Sakit Sendi Lutut Dengan Cepat Dan Mudah?

Untuk pengetahuan rawatan ini adalah menggunakan produk semulajadi, selamat dan berkesan. Tiada sedikit pun bahan terlarang. Bagi membantu mak ayah anda, Kak Cun kongsikan pengalaman beberapa pelanggan yang telah berjaya merawat sakit sendi tulang dengan Vivix.

 

cara-atasi-sakit-sendi-lutut-1

Dengan Vivix dari tak boleh turun naik tangga sekarang dah boleh

 

Bagi pelanggan di atas ini mengalami masalah nak solat, bila nak solat sakit lutut hingga terpaksa solat duduk. Jadi penyelesaian bagi masalah sakit sendi lutut diatasi dengan mengambil Vivix.

 

cara-atasi-sakit-sendi-lutut

Dengan Vivix dulu solat di kerusi tetapi sekarang solat seperti biasa

 

Rata-rata yang amalkan Vivix akan mendapat kesan yang positif. Kesan selepas ambil Vivix adalah seawal seminggu pun ada. Alhamdulillah seronok kongsikan kebaikan dan bantu ramai orang menjadi lebih sihat.

 

Cara Nak Dapatkan Vivix Untuk Hilangkan Sakit Sendi Lutut

Dalam keadaan kritikal sakit lutut apa yang ada dalam fikiran adalah macam mana nak sihat, betul tak? Begitu lah apa yang Kak Cun fikirkan untuk mak ayah Kak Cun.

Memang betul duit boleh dicari tetapi nikmat sihat lebih dari segala duit yang ada. Harga bagi sebotol Vivix ini ialah RM475, rasanya masam-masam manis dan ia pekat.

Untuk dapatkannya boleh WhatsApp Kak Cun 0132050607. Pembelian 2 botol melayakkan anda mendapat harga diskaun dan layak daftar ahli secara percuma.

Tak perlu tertunggu-tunggu untuk dapat Vivix sekarang. Sayang mereka yang anda sayang..

 

cara-atasi-sakit-sendi-lutut-2

Alhamdulillah, Mari ikhtiar dengan Vivix pasti berkesan

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge