Cara Buat Bisnes Online Jana Pendapatan 6 Angka, DAHSYAT!

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

 

Biasanya bila kita sebut saja nak buat bisnes, apa yang tergambar dalam kepala otak kita ialah nak kene ada pejabat atau kedai. Kemudian bila dah ada kedai yang glamour dan gah nak kene ada pekerja yang ramai.

Tetapi tahu tak kita bahawa bisnes yang besar-besar ni sebenarnya memerlukan kos yang tinggi untuk bayar macam-macam. Nak kene bayar pekerja, sewa kedai atau pejabat, nak bayar eletrik/air dan lain-lain. Last sekali bisnes pun tak cukup nak bayar kos tu semua.

 

cara-buat-bisnes-online-dengan-shaklee

Cara buat bisnes online mudah saja..

Sebab tu ramai orang dah mula beralih arah dengan berbisnes secara online. Bisnes online ni kitalah pekerja kita jugalah boss.

 

Cara Buat Bisnes Online Memang Masyuk! (memang untung)

Saya memang sangat sukakan idea cara buat bisnes online hanya dari online saja, perkara ni bukan baru tapi dah lama memang dah terbukti suri rumah pun boleh dapat income macam CEO.

Waktu 5 tahun yang lepas waktu itu baru nak bermula cara buat bisnes online dengan Shaklee, saya dan suami memang tak pandai nak bercakap dengan orang. Tak tahu nak approach orang, yela malu-malu kucing kan..

Alhamdulillah, sampailah sekarang masih buat bisnes online dengan Shaklee. Walaupun masih ada orang perlekehkan bisnes Shaklee kami ni “kau tak ada nak buat bisnes lain ke?”, “sudah-sudahlah bisnes Shaklee ni” atau “aku ada bisnes yang lagi best daripada Shaklee kau tu”..

Tapi bestnya bila kami bercerita tentang sales tahunan dah cecah puluh-puluh juta ada yang melopong bila dengar. Yang paling besar melopong tu agaknya dia paling kagum rasanya.

 

cara-buat-bisnes-online-dengan-shaklee-2

Cara buat bisnes online – fokus dengan usaha, hasilnya akan datang

 

Kenapa Cara Buat Bisnes Online Mudah?

Semua orang pun jadi pelik dan pening kepala bisnes apa yang sales boleh sampai juta-juta tapi tak ada kedai, pekerja dan sebagainya.

Boleh dikatakan bisnes Shaklee ni sangat mudah sebab :

  • Bisnes orang lain CEO pun sakit pening kepala apabila sewa kedai dinaikkan. Tapi pengedar Shaklee steady saja sebab tak ada sewa kedai yang nak kene bayar pun.

 

  • Bisnes orang lain sampai pening kepala sebab nak urus pekerja curi duitlah, pekerja selalu sakitlah dan macam-macam lagi. Tetapi dengan Shaklee kitalah bos dan kitalah pekerja. Bestkan, jimat duit.

 

Buat Bisnes Online Dengan Shaklee

Bulan ni Shaklee buat promosi Vivix, jadi pengedar Shaklee buat bisnes online tangan dah macam sotong nak uruskan order customer yang berlumba-lumba nak beli Vivix.

Itulah antara reality bisnes Shaklee. Berbaloi dan untung jika kita kerjakannya dengan bersungguh-sungguh. Walaupun buat bisnes tanpa kedai dan pekerja sekalipun, tetapi jualan kita boleh cecah ratus ribu macam dalam photo bawah ni.

 

cara-buat-bisnes-online-dengan-shaklee-1

Cara buat bisnes online dengan Shaklee – income lebat!

 

Baru dua hari punya sales tapi dah lebih 1/2 juta… Teringat satu cerita ada orang cakap “Bisnes petrol pam dan kedai makan yang terkenal pun tak banyak sales macam bisnes online tuan ni”.

So, sekarang anda rasa apa? Berbaloi tak kalau usahakan buat bisnes Shaklee sungguh-sungguh? Sebaiknya anda kene mulakan bisnes Shaklee dari sekarang. Jangan tunggu umur dah 60 baru nak mula.

Nak tahu lagi macam mana cara buat bisnes online dengan Shaklee yang boleh jana income macam gaji CEO, boleh hubungi atau WhatsApp saya Rahayu – 0132050607.

Atau klik saja gambar WhatsApp dibawah ini ­čÖé

 

pengedar-shaklee-klang-kapar-meru-setia-alam

 

cara-buat-bisnes-online-dengan-shaklee-3

Cara buat bisnes online – Baru 3hari punya sales, kalau 30hari macam mana?

 

Jemput baca dan klik : Pengedar Vivix Shaklee Klang, Kapar, Meru Yang AKTIF!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge