Cara Cepat Sembuhkan Tulang Patah Dengan Supplement

 

 

Posting kali ini sangat penting dan bagus kerana bila ada masalah tulang patah, orang akan cari cara cepat sembuhkan tulang patah supaya seseorang itu tak lama sengsara menahan sakit dan nak cepat-cepat sihat.

 

Cara-Cepat-Sembuhkan-Tulang-Patah-Dengan-Supplement

Cara cepat dan berkesan

 

Apabila tulang patah ia terdapat 3 fasa dimana fasa pertama kawasan tulang patah akan bengkak, lebam dan warna kebiruan. Fasa ke-2 disekitar tulang patah sel-selnya sudah mati atau rosak. Fasa ke-3 pula, nak sembuh atau repair semula sel-sel disekitar tulang patah supaya tulang bercantum semula jadi normal.

 

4 Nutrisi Penting Untuk Sembuhkan Tulang Patah

Terdapat 4 nutrisi penting untuk diambil sekiranya ada masalah tulang patah supaya bantu cepat sembuh.

Supplement nutrisi yang pertama ialah VIVIX dimana ia berbentuk cecair yang sangat-sangat tinggi dan kuat dengan antioksidan. Actually dia bantu untuk repair semula sel-sel sekitar tulang patah yang telah mati dan rosak. Bila sel rosak yang dah mati akan dipulihkan semula dengan sel baru, jadi proses penyembuhan tulang patah itu jadi cepat.

Supplement nutrisi yang ke-2 ialah protein soya ESP yang akan membantu sel-sel disekitar tulang patah untuk mendapat nutrisi yang bagus. Protein ini ialah makanan kepada semua yang ada dalam tubuh badan kita seperti sel, tisu, dan organ. Especially kepada tulang patah supaya protein akan salurkan nutrien ke bahagian tulang yang patah jadi ia bantu tulang patah sembuh dengan pantas.

Supplement nutrisi yang ke-3 ialah omega guard. Omega ini ialah asid lemak omega-3 yang membantu mengurangkan sakit keradangan. Kawasan yang tulang patah kebiasaannya akan bengkak, lebam dan rasa sakit, itu dinamakan keradangan di dalam badan kita. Jadi Omega ini bantu surutkan rasa sakit dan bengkak tersebut supaya dapat menjalani proses recovery dengan selesa.

Supplement nutrisi yang ke-4 pula ialah kalsium Ostematrix. Ostematrix ini terdiri daripada kalsium, magnesium dan Vitamin D. Ketiga-tiga komponen ini adalah sangat penting supaya kalsium ini diserap dengan baik dan cepat oleh tulang supaya dapat recovery dan tumbuh tulang semula.

 

Cara-Cepat-Sembuhkan-Tulang-Patah-Dengan-Supplement-1

Set Vitamin untuk tulang patah

 

 

Selepas Ambil Set Supplement Ini Berkesan Ke?

Maklum balas daripada mereka yang dah pernah ambil set vitamin untuk sembuhkan tulang patah ini, bila mereka jumpa check-up doktor semula doktor akan terkejut sebab tulang patah tumbuh semula lebih awal dari yang sepatutnya.

Doktor pun terkejut sebab pertumbuhan tulang sangat pantas dan sangat cantik. Contohnya kalau tulang patah sepatutnya 4 bulan baru akan elok semula tapi dengan set vitamin ini proses sembuhkan tulang patah akan makan masa lebih cepat 2 bulan.

 

Testimoni Sembuh Dari Tulang Patah

Kelebihan-Ostematrix-Shaklee-Dan-Siapa-Perlukannya-41

Tulang cepat sembuh

 

Kelebihan-Ostematrix-Shaklee-Dan-Siapa-Perlukannya-42

Tulang baru cepat tumbuh

 

Kelebihan-Ostematrix-Shaklee-Dan-Siapa-Perlukannya-3

Luka cepat kering

 

Kelebihan-Ostematrix-Shaklee-Dan-Siapa-Perlukannya-4

Tulang dah tumbuh

 

 

Kelebihan-Ostematrix-Shaklee-Dan-Siapa-Perlukannya-43

Tak perlu bertongkat lagi

 

 

Nak Order Set Supplement Ini

Untuk pertanyaan dan pembelian boleh hubungi atau WhatsApp saya Ayu di no 0132050607. Saya akan bantu terangkan lebih lanjut dan cara makan yang betul dan berkesan. Tulang patah anda pasti dapat disembuhkan.

 

 

 

Jemput klik & baca entry ini, mungkin anda berminat:

 

 

Comments(2)
  1. Asyrafiah Sabri April 23, 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge