Cara Daftar Ahli Shaklee 2018 Dan Jadi Ahli Secara Percuma

 

Banyak kelebihan apabila anda daftar ahli Shaklee antaranya anda dapat jimat pada harga ahli. Oleh sebab itu saya ingin kongsikan dengan lebih mendalam bagaimana cara daftar ahli Shaklee dan cara daftar ahli Shaklee secara percuma.

 

cara-daftar-ahli-shaklee-1

 

Untuk pengetahun, jika anda ingin daftar ahli Shaklee ia hanya sekali sahaja seumur hidup, iaitu dengan bayaran harga RM69 dan kos penghantaran sebanyak RM11. Jadi, jumlah bayaran untuk daftar ahli Shaklee sebanyak RM80 sahaja.

Dengan harga RM80 untuk daftar ahli Shaklee anda akan terima buku kit dari Shaklee sebagai buku panduan yang sangat detail tentang Shaklee.

Anda tak perlu buang masa, anda hanya perlu hubungi atau WhatsApp saya Rahayu di no 0132050607 (klik sini) untuk saya daftarkan anda sebagai ahli Shaklee.

 

cara-daftar-ahli-shaklee-3

 

Detail tentang diri anda diperlukan untuk declare diri anda sebagai ahli Shaklee. Saya akan bantu daftarkan anda hanya melalui online. Cara daftar ahli Shaklee ini sangat mudah hanya melalui online sahaja.

Untuk daftar ahli Shaklee detail anda seperti full name, full address, contact no dan sebagainya diperlukan. Detail perlu anda maklum kepada saya melalui WhatsApp atau call saya di no Rahayu di no 0132050607 (klik sini).

 

Cara Daftar Ahli Shaklee Secara Percuma

Kalau tadi saya kongsikan cara daftar ahli Shaklee secara berbayar iaitu sebanyak RM80 sahaja. Jadi cara kedua pula adalah daftar ahli Shaklee secara percuma.

Bagaimana? Caranya ialah dengan setiap pembelian produk Shaklee RM800, anda akan mendapat point pembelian sebanyak 200 point.

Setiap pembelian produk dengan 200 point, anda layak menjadi ahli Shaklee secara automatik percuma saja. Mudah, untung dan berbaloi. Bukan itu saja, anda juga akan dapat bayaran bonus atau rebate tunai dari Shaklee sebanyak RM35.

 

cara-daftar-ahli-shaklee-2

 

Best sangat bila dapat rebate atau bonus dari Shaklee. Bukan itu saja tetapi dapat daftar ahli Shaklee secara percuma juga kan.. 🙂

Masih ramai lagi sebenarnya yang tak tahu cara daftar ahli secara percuma ini. Ada yang beli produk Shaklee sampai RM800 tetapi yang menjual tak advise pun yang pembeli sebenarnya layak menjadi ahli Shaklee dengan percuma. Rugi…rugi…tak patut.

Langkah mudah untuk daftar ahli Shaklee ialah dengan hubungi atau WhatsApp saya Rahayu 0132050607, saya akan bantu dan memudahkan anda.

Daftar ahli Shaklee sekarang untuk mendapat penjimatan harga untuk setiap produk. Daftar sekali hanya untuk seumur hidup.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge