Pengakuan Eksklusif, Cara Menghilangkan Jerawat Secara Semulajadi

Masalah jerawat? Ya ramai orang ada masalah jerawat. Tapi macam mana cara menghilangkan jerawat secara semulajadi dengan mudah dan cepat? Tiada cara mudah dan cepat jika kita tidak konsisten mengamalkannya dan tidak sabar.

Jerawat buat seseorang itu malu nak keluar rumah, nak berjumpa dengan orang ramai dan geram dengan diri sendiri. Ada yang sampai jerawat dah bertahun-tahun bertapa di muka, tak nak hilang-hilang malah makin banyak pula. Jerawat juga buat kita stress jika makin banyak dan tinggalkan kesan hitam pula.

cara menghilangkan jerawat secara semulajadi _5

Salah satu cara menghilangkan jerawat dengan buat facial, tapi baru-baru ni Kak Ayu jumpa dengan seorang pelanggan mengadu walaupun dah buat facial, jerawat tetap naik juga. Ada juga yang cerita dengan Kak Ayu guna produk macam-macam tapi masih berjerawat.

Oh ya, akibat tersalah pilih produk juga adalah salah satu punca jerawat timbul. Apa yang Kak Ayu kongsikan ini adalah sebuah kisah benar yang pernah terjadi kepada Cik Jan. Siapa Cik Jan?

Cik Jan adalah seorang yang pernah mengalami masalah kulit berjerawat sejak 7 tahun yang lalu. Yang telah tersalah pilih produk dan lakukan facial tetapi hasilnya tetap sama dan jerawat pula makin banyak.

cara menghilangkan jerawat secara semulajadi

Inilah Cik Jan yang dapat menghilangkan jerawat secara semulajadi. Bersihkan kulitnya 🙂

 

Apakah Cara Menghilangkan Jerawat Yang Cik Jan Lakukan?

Berbezakan kulitnya jika lihat gambar di atas. Kak Ayu pernah jumpa Cik Jan ni ternyata memang kulitnya bersih licin dan gebu. Orang kata kalau nak cantik bukan jaga luar saja tapi jaga luaran dan dalaman juga. Samalah juga dengan Cik Jan, dia amalkan penjagaan luar dan dalaman. Memang patut pun Cik Jan ni cantik berseri kulitnya.. 🙂

Untuk kecantikkan jagaan dalaman Cik Jan amalkan:

  • Vitamin C
  • Vitamin E
  • GLA Complex
  • Collagen Powder

Untuk kecantikkan jagaan luaran pula Cik Jan amalkan Set Muka Nutriwhite iaitu:

  • Gentle Deep Foaming Cleanser
  • Soothing Radiance Whitening Softener
  • Daily Defense Whitening Essence
  • Overnight Renewal Whitening Cream
  • Make Up Remover

Untuk lebih memudahkan anda Kak Ayu sertakan sekali gambar untuk tatapan semua ya.. 🙂

cara menghilangkan jerawat secara semulajadi _2

 

cara menghilangkan jerawat secara semulajadi _3

 

Di sini Kak Ayu sertakan sekali video pendek daripada Cik Jan. Kita dengar sendiri pengakuan Cik Jan dalam video ini lebih elok, supaya keyakinan diri semakin bertambah-tambah.. 🙂

 

Berapa Harga Bagi Set Menghilangkan Jerawat ni?

Untuk set jagaan dalaman ini penggunaannya bertahan dari 1 bulan ke 6 bulan. Jimat sangat tak perlu nak beli tiap-tiap bulan.

  • Vitamin C : RM98.05 – 180 biji
  • Vitamin E : RM157.94 – 120 biji
  • GLA Complex : RM96.73 – 60 biji
  • Collagen Powder : RM315.88 – 15 sachet

Semua ni nak kene beli ke? Sebelum anda nak ambil set menghilangkan jerawat ni Kak Ayu nasihatkan hubungi Kak Ayu dulu untuk Kak Ayu tahu jenis kulit anda. Tapi yang paling penting anda mesti kene ambil GLA Complex dan Vitamin C.

 

Untuk set jagaan luaran pula iaitu Set Muka Nutriwhite, ia juga tahan hingga lebih 3 bulan tak perlu repeat order tiap bulan.

  • Gentle Deep Foaming Cleanser – RM126.14
  • Soothing Radiance Whitening Softener – RM146.28
  • Daily Defense Whitening Essence – RM244.86
  • Overnight Renewal Whitening Cream – RM238.50
  • Make Up Remover – RM100.70

 

Kenapa Anda Mesti Ambil Set Menghilangkan Jerawat ini?

  • Supaya anda tak malu lagi nak keluar rumah dan berjumpa kawan-kawan atau orang ramai di luar
  • Supaya anda tak stress, baru nak baik jerawat tumbuh satu lagi
  • Supaya anda kelihatan cantik berseri dengan kulit bersih licin, jika berjerawat umpama mencacatkan penampilan
  • Supaya untuk elak orang lain nak tengok pun tak selera dengan jerawat bernanah banyak di muka
  • Supaya pada yang dah kahwin suami puji walaupun jarang memuji, ‘Eh sayang! kulit nampak macam makin cantik dan bersih lah’. Si isteri mesti kembang senyum gembira.. 🙂
  • Eemmm, muka jerawat yang kritikal nak kene jumpa doktor untuk operate ke? Cucuk sana, cucuk sini. Seram..

 

Jika anda berminat untuk mencuba, Kak Ayu sarankan untuk hubungi Kak Ayu dulu supaya Kak Ayu tahu jenis kulit anda. Dan Kak Ayu juga akan cadangkan produk mengikut bajet yang anda ada.. 🙂

 

 

Ayu Rosman

SMS / WhatsApp : 013 205 0607

FanPage FB: AyuRosman

SID : 915071

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge