Cara Merawat Dan Atasi Masalah Keputihan Dengan Berkesan

 

Ada masalah keputihan? Akak sendiri pernah alami sejak zaman anak dara lagi. Waktu itu tak rajin nak google cari info tentang penyelesaian bagi merawat dan atasi masalah keputihan ni, main redah je. Pakai panty liner dah rasa cukup selamat.

Ada yang sampai agak kronik over sangat keputihan tu terpaksa tukar panty liner baru tengahari. Simptom bila masalah keputihan banyak sangat kadang-kadang buat bahagian vagina rasa gatal-gatal dan berbau, itu sangat tak selesa. Bila masalah berlarutan hinggalah dah kawin rasa agak malu dengan suami.

 

cara-merawat-keputihan-8

Masalah keputihan mesti dirawat sebelum ia semakin kritikal

 

Antara punca paling popular kepada penyebab masalah keputihan adalah kurang penjagaan kebersihan dan juga masalah hormon dalam badan.

Jadi apa nak buat sekarang? Tak akan nak biarkan saja masalah keputihan berlarutan tanpa usaha kan? Atau mungkin dah guna cara merawat masalah keputihan macam-macam tapi masalah masih tak selesai pun.

Jangan risau, tujuan akak hari ini nak kongsikan cara atau apa yang akak amalkan untuk atasi dan merawat masalah keputihan dengan berkesan. Bukan akak seorang saja yang amalkan malah dah ramai yang berjaya atasi masalah ini.

 

Berjaya Hilangkan Masalah Keputihan Dengan Amalkan Vitamin Semulajadi

Perkara yang diamalkan setiap hari adalah dengan mengambil vitamin Shaklee secara konsisten. Vitamin yang boleh atasi dan merawat masalah keputihan ini ialah Alfalfa Complex, GLA Complex dan juga Garlic Complex.

Alfalfa Complex

  • Vitamin ini berbentuk tablet/capsul daripada bahan tumbuhan iaitu pokok Alfalfa, pokok ini diberi gelaran raja segala makanan sebab ia sangat tinggi khasiatnya.
  • Dapat membuang toksik dalam badan.
  • Dapat hilangkan masalah bau pada faraj.
  • Dapat hilangkan masalah gatal-gatal akibat dari kuman bakteria.

 

GLA Complex

  • Vitamin ini berbentuk capsul softgel, bahan utamanya adalah daripada minyak biji bunga matahari dan minyak biji borage. Ia sejenis tumbuhan.
  • Dapat membetulkan hormon dalam badan, hormon yang tak normal punca masalah keputihan.
  • Membetulkan masalah kitaran haid, jika tak normal.
  • Meningkatkan tahap kesuburan hormon.

 

Garlic Complex

  • Vitamin ini berbentuk tablet/capsul yang bahan utamanya adalah bawang putih.
  • Sebagai anti-biotik semulajadi untuk cegah jangkitan. Anti kulat dan bakteria.
  • Boleh menghilangkan masalah keputihan dengan cepat.
  • Dapat menghalang jangkitan kuman bakteria pada faraj daripada berterusan.

 

Testimoni Orang Ramai Terhadap Masalah Keputihan, Berjayakah?

Antara respons atau kesan selepas mengambil set vitamin untuk merawat masalah keputihan ini adalah sangat memuaskan hati ramai orang yang amalkannya secara konsisten. Ini akak nak kongsikan beberapa testimoni orang ramai.

 

Testimoni 1

cara-merawat-keputihan-7

Amalkan Alfalfa masalah keputihan boleh hilang, memang berkesan!

 

Testimoni 2

cara-merawat-keputihan

Ramai yang puas hati sebab dapat hilangkan masalah keputihan

 

Testimoni 3

cara-merawat-keputihan-dengan berkesan

Tiada lagi masalah keputihan, rugi tak cuba!

 

Testimoni 4

cara-merawat-keputihan-2

Doktor juga advise untuk atasi masalah keputihan dengan segera, jangan biarkan ia makin kronik. Boleh membawa padah!

 

Berapa Harga Set Vitamin Merawat Masalah Keputihan ini?

Hebatnya vitamin ini dan kelebihannya ialah ekperimen ke atas setiap vitamin telah dijalan beribu kali untuk mendapatkan kesan yang terbaik. Ia juga diperbuat daripada bahan yang semulajadi, selamat malah ia memang berkesan.

Akak sendiri pengguna vitamin ini sejak 5 tahun dan ia sangat puas hati sama macam testimoni yang kongsikan di atas. Vitamin ini boleh diambil dari usia 15 tahun ke atas.

Harga bagi setiap vitamin ini adalah mampu milik.

  • Alfalfa Complex = RM60.95
  • GLA Complex = RM96.73
  • Garlic Complex = RM59.63

Total : RM217.30

 

Cara Order Atau Ingin Membuat Pembelian Dengan Segera

Untuk maklumat yang lebih terperinci, boleh saja hubungi akak call/WhatsApp di no 013 205 0607. Jangan malu jangan segan boleh terus tanya dan akak cuba bantu sebaiknya.

Akibat dari membiarkan untuk mencari penyelesaian cara merawat masalah keputihan akan mengundah parah dan padah. Ia mungkin boleh menjadi masalah yang lebih kronik. Kanser mungkin boleh jadi.

Mari cepat-cepat bertindak sekarang sebelum keadaan makin kritikal. Sayang dan selamatkan diri anda dan orang sekeliling anda.

Sekali lagi jika beminat untuk dapatkan vitamin ini dan nak dapatkan konsultansi boleh hubungi segara call/WhatsApp di no 013 205 0607.

ATAU boleh saja terus buat pembelian secara online dengan klik button “Beli Sekarang Klik Di Sini” dibawah ini.

 

Salam Ikhlas dari saya Kak Cun, ­čÖé

~ Kak Cun ~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge