Cara Turunkan Asid Urik Supaya Gout Tidak Berulang

 

 

Kali ini saya ingin kongsikan kepada anda cara bagaimana cara turunkan asid urik bagi pesakit gout. Yang pertama anda mestilah kurangkan pengambilan makanan seperti purik seperti ikan bilis, ikan kembung, organ-organ dalaman. Jadi kena kurangkan ambil makanan yang jenis macam ini.

 

Cara-Turunkan-Asid-Urik-Supaya-Gout-Tidak-Berulang

Cara turunkan asid urik supaya gout akan beransur hilang

 

Seterusnya anda sendiri kena amalkan beberapa nutrisi semulajadi yang boleh bantu buang dan kurangkan penghasilan asid uric.

 

Cara Turunkan Asid Urik Dengan Nutrisi

Cara turunkan asid urik antara nutrisi yang perlu diambil yang pertama ialah B-complex. Vitamin B-complex dia bantu untuk bakar asid urik dalam badan. Bila bakar tahap asid urik dalam badan berkurang.

Kemudian perlu ambil vitamin Alfalfa, dimana ia bersifat alkali. Gout terjadi sebab asid urik yang tinggi dalam tubuh, jadi bila amalkan Alfalfa anda boleh elak daripada tahap asid urik jadi semakin tinggi.

Apabila keadaan gout membengkak bermakna krital dari asid urik telah terbentuk, jadi Alfalfa ini bantu memecahkan kristal tersebut.

Seterusnya ialah ambil Vivix kerana vivix ini di dalamnya terdapat revestrol sejenis nutrisi daripada anggur muscadine dari luar negara yang tidak ada pada mana-mana produk di Malaysia.

Vivix ini akan bantu mengurangkan sejenis enzim yang mana menukarkan purine kepada asid urik. Jadi pemangkin itu ia akan bantu kurangkan tahap enzim. Bila kurang pemangkin jadi kurangkan tahap asid urik atau jumlah asid urik yang dihasilkan ke dalam tubuh.

KLIK SINI : Banyak TESTIMONI Atasi Masalah Bengkak Gout

 

Cara-Turunkan-Asid-Urik-Supaya-Gout-Tidak-Berulang-1

Cara turunkan asid urik dengan set nutrisi

 

Nak Order Produk Ini

Semua produk-produk yang saya kongsikan tadi ialah nutrisi-nutrisi yang semulajadi tidak mendatangkan kesan sampingan. Jika anda berminat amalkan produk-produk yang selamat dan produk yang diyakini berpuluh tahun di Malaysia ini boleh didapatkan dari saya.

Malah ada yang dah amalkan produk ini selama 28 tahun tapi tak jemu-jemu, ini tak lain dan tak bukan sebab produk ini sangat-sangat berkesan, selamat dan semulajadi serta tidak mendatangkan mudarat. Dan ia dah bantu ramai orang atasi masalah kesihatan.

Mungkin anda dah cuba macam-macam ubat tapi tetap kena gout, dah cuba control makan pun masih kena gout. Jadi cuba produk ini dan dah ramai yang cuba, Alhamdulillah perubahan itu sangat besar.

Boleh terus hubungi atau WhatsApp saya Ayu di no 0132050607 untuk pertanyaan dan pembeliaan. Saya akan guide anda cara makan yang betul dan berkesan. Jika cara ambil yang salah tidak akan memberi apa kesan.

 

ctc no

 

 

Jemput klik & baca entry ini, mungkin anda berminat:

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge