Cara Turunkan Bacaan Gula Dalam Darah Elak Suntikan Insulin

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

 

Apabila seseorang pesakit itu dinasihatkan oleh doktor untuk cucuk insulin pesakit dan keluarga turut risau. Kerana bila perlu cucuk insulin rasa macam penyakit dah semakin teruk atau kronik.

Bagi penyakit kencing manis tidak boleh terus sembuh dalam masa satu atau dua hari saja. Penyankit ini ialah penyakit yang berterusan perlu ambil masa yang lama untuk sembuh tetapi pesakit juga boleh kawal. Kawal dengan cara turunkan bacaan gula dalam darah.

 

cara-turunkan-bacaan-gula-dalam-darah-1

Cara turunkan bacaan gula dalam darah, bertindak sebelum terlambat

 

Doktor akan berikan ubat tetapi bukan hanya semata-mata dengan ubat saja boleh bantu sepenuhnya tetapi anda juga perlu amalkan gaya pemakanan dan hidup yang sihat. Ambil langkah proaktif atau alternatif untuk sihat.

 

Cara Turunkan Bacaan Gula Dalam Darah

Insulin antara fungsinya ialah menukarkan dan kawal gula dalam darah kepada tenaga. Paras gula jika tidak dikawal menyebabkan jika luka terkena akan lambat baik.

Salah satu cara turunkan bacaan gula dalam darah bagi pesakit kencing manis dengan berkesan ialah dengan amalkan Vivix dari produk Shaklee. Dimana Vivix bantu perbaharui dan bina sel baru dalam badan.

Vivix ini tinggi dengan antioksida dan anti radang. Bermaksud Vivix ini membantu mengurangkan keradangan atau kesakitan dari terus melarat.

 

Bagaimana Mak ‘Puan F’ Turunkan Bacaan Gula Dalam Darah

Anda boleh lihat testimoni bagaimana Mak Puan F dapat turunkan bacaan gula dalam darah dengan berkesan tanpa perlu suntikan insulin. Betapa doktor pun terkejut selepas buat pemeriksaan dan result Mak Puan F.

 

cara-turunkan-bacaan-gula-dalam-darah

Vivix salah satu cara turunkan bacaan gula dalam darah dengan selamat

 

Cara Dapatkan Vivix Untuk Turunkan Bacaan Gula Kencing Manis

Vivix ialah suplemen atau makanan tambahan yang boleh membantu dalam masalah kronik seperti kencing manis. Tetapi dalam masa yang sama anda juga masih lagi tetap perlu dapatkan pemeriksaan dari doktor. Perlu juga amalkan gaya diet pemakanan yang sihat.

Vivix sebotol mengandungi 150ml. Harga sebotol RM475 dan lebih jimat dengan dua botol hanya harga RM760. Jika anda berminat boleh dapat Vivix ini dari saya.

cara-turunkan-bacaan-gula-dalam-darah-2

Beli 2 botol dengan harga lebih jimat

 

  • Boleh hubungi atau WhatsApp saya 0132050607 – Rahayu untuk pertanyaan dan konsultansi.
  • Penghantaran COD dibuat bagi kawasan Klang, Kapar, Meru, Setia Alam dan penghantaran secara pos bagi seluruh Malaysia termasuk Sabah Sarawak.
  • Anda juga boleh buat pembelian secara online dengan klik button“Beli Sekarang” dibawah.

 

 

 

Pastikan anda dapat vivix ini dari saya kerana saya akan ajarkan anda cara consume vivix ini dengan cara yang betul dan berkesan. Jika cara consume salah tidak akan beri kesan, anda juga yang akan rasa rugi.

 

Jemput baca dan klik sini : Banyak Testimoni Berjaya Sembuhkan Luka Kencing Manis Dengan Cepat

 

sumber rujukan : www.healthline.com

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge