Cara Turunkan Bacaan Kencing Manis Elak Dipotong Kaki

 

Penyakit kencing manis ialah antara penyakit yang paling popular di Malaysia ini. Bukan orang tua saja yang boleh mengidap penyakit ini, orang muda 30-an pun boleh kene penyakit ini jika tak dijaga.

 

cara-turunkan-bacaan-kencing-manis-8

 

Bila dah dapat kencing manis hidup mulalah bergantung kepada ubat hingga selamanya. Ada peringkat cara nak turunkan bacaan kencing manis hingga cucuk insulin untuk kawal kencing manis.

Kalau penyakit kencing manis yang dah kritikal boleh mendapat risiko mata jadi semakin rabun dan buta, buah pinggang rosak, katarak mata, mati pucuk bagi lelaki dan banyak lagi.

 

Vivix Bantu Turunkan Bacaan Kencing Manis

Jumlah pesakit kencing manis semakin hari semakin meningkat. Untuk pesakit turunkan bacaan kencing manis dengan amalkan ubat pula dah naik bosan.

Tidak salah untuk beralih arah dengan alternatif lain untuk turunkan bacaan kencing manis, asalkan ia selamat, semulajadi, berkesan dan yang paling utama ia bukanlah sesuatu yang membebankan buah pinggang.

 

cara-turunkan-bacaan-kencing-manis

 

Vivix ialah vitamin yang sangat berkesan untuk mengawal paras gula dalam darah. Vitamin dan ubat adalah berbeza, vitamin tetap bukan ubat. Vitamin ialah makanan yang bantu menyihatkan badan.

Ada customer saya mak dia disahkan kencing manis oleh doktor dan tidak percaya sama sekali dengan pengambilan vitamin boleh bantu turunkan bacaan kencing manis emaknya. Dia tahu tiada ubat boleh rawat kencing manis dan terpaksa jalani dialisis.

Selepas dialisis badan emaknya terasa lemah, lalu di iktiarkan emaknya untuk ambil Vivix juga supaya lebih bertenaga kerana Vivix bantu memberi tenaga. Hasilnya selepas 2 minggu bacaan kencing manis emaknya turunkan. Dia sangat teruja dan terkejut. Tetapi tetap konsisten ambil ubat doktor.

 

Cara Vivix Bertindak Turunkan Bacaan Kencing Manis

Vivix ini bukanlah penawar tetapi Vivix sebagai iktiar untuk bantu turunkan bacaan kencing manis. Kerana Vivix ialah antioksidan yang tinggi ia boleh neutralkan radikal bebas yang menjadi punca kerasokkan sel dalam badan.

 

cara-turunkan-bacaan-kencing-manis-4

kelebihan vivix

 

Vivix produk yang berkualiti yang kaya dengan polifenol dan resveratrol. Dipatenkan atau dibuat khas untuk jenama Shaklee saja.

Antara fungsi Vivix ialah:

  • Memperbaharui sel yang rosak kepada sel yang sihat
  • Memberi tenaga kepada sel
  • Meningkatkan prestasi sel dan juga sebagai protection pada tubuh badan

Vivix ialah campuran tumbuhan utamanya ialah buah anggur dan lobak merah yang kualiti tinggi. Campuran tumbuhan-tumbuhan ini juga menghasilkan Polyphenol di dalam kandungan Vivix.

Polyhphenol terbukti berkesan menentang penyakit yang melibatkan tisu-tisu sel dan kemerosotan fungsi organ. Contoh penyakit seperti kanser dan sebagai. Tetapi kesan terhadap setiap individu bergantung kepada tahap penyerapan polyphenol kepada setiap orang.

 

Testimoni Turunkan Bacaan Gula

 

cara-turunkan-bacaan-kencing-manis-1

cara-turunkan-bacaan-kencing-manis-2

 

cara-turunkan-bacaan-kencing-manis-3

 

cara-turunkan-bacaan-kencing-manis-6

 

Berapa Harga Vivix Untuk Turunkan Bacaan Kencing Manis?

Harga Vivix ialah RM503 untuk 1 botol dan kegunaannya untuk sebulan. Tapi anda boleh dapat harga lagi jimat jika ambil 2 botol, hanya dengan harga RM806. FREE pos, FREE keahlian seumur hidup, dapat CASH BONUS RM30.

 

cara-turunkan-bacaan-kencing-manis-5

Beli 2 botol lebih jimat banyak..! 🙂

 

Sebarang pertanyaan dan pembelian boleh hubungi saya :

Klik Untuk Call >> 013-2050607<<

Klik Untuk SMS >>013-2050607<<

Klik Untuk WhatsApp >>013-2050607<<

Klik Untuk Beli Secara Online >>013-2050607<<

 

Makin hari penyakit makin tak hilang kos perubatan meningkat, usia meningkat. Jadikan Vivix sebagai ikhtiar untuk turunkan bacaan gula kencing manis anda. Kalau tunggu dan tunggu masalah tak akan selesai.

Dapatkan Vivix dari saya dan saya akan guide anda cara makan Vivix dengan betul dan berkesan. Salah cara makannya akan tak memberi kesan.

 

 

Comments(2)
  1. Hanna April 22, 2018
    • AyuRosman April 22, 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge