Diari AyuRosman Archive

Show Posts in

Menu Orang Demam, Resepi Ikan Bilis Masak Air Asam

  Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..   Resepi ikan bilis masak air asam ini ialah masakan turun temurun dari ayah saya. Kemudian diturunkan kepada emak dan sekarang sampailah ke saya. Mengikut cerita ayah kawannya yang kongsi menu resepi ini. Waktu ayah bujang tinggal serumah dengan kawannya. Ketika

Resepi Kuih Buah Melaka Paling Senang Dan Sedap

  Kuih buah melaka antara kuih traditional yang orang tak akan lupa. Kuih buah melaka ini juga dikenali dengan nama lain iaitu ondeh-ondeh. Perasan tak kuih buah melaka ini antara kuih kegemaran orang ramai, di kedai-kedai ramai yang jual. Kalau bulan puasa pun mesti ramai yang teringin

Homestay Di Bandar Mahkota Cheras Cantik Hingga Terpukau

  Selesai sudah team building yang dianjurkan oleh bisnes leader Shaklee kami iaitu selama 2 hari 1 malam. Buat pertama kalinya aktiviti ini dilakukan di sebuah rumah homestay hingga bermalam bersama, makan bersama, tidur bersama dan belajar serta berkongsi ilmu bersama.     Team building ini dihadiri

Pengedar Shaklee Klang, Kapar, Meru, Setia Alam 0132050607

  Terima kasih kepada semua pelanggan saya yang memberi kepercayaan kepada saya untuk membuat penghantaran COD produk Shaklee kepada anda. Saya adalah pengedar Shaklee Klang, Kapar, Meru, Setia Alam yang sah. Sudah hampir 6 tahun amalkan produk Shaklee dan menjadi agen Shaklee. Untuk mendapatkan penghantaran bagi kawasan

10 Sebab Peluang Bisnes Online Ini Menguntungkan

  Sekarang ni ramai orang menjalankan bisnes online bersepah macam cendawan. Macam-macam jenis jualan. Contoh butik kedai baju yang hebat sekarang ini dulu sebenarnya pun bermula dengan peluang bisnes online secara kecil-kecilan. Alasan tak tahu nak mula sebenarnya semua orang bermula dari tak tahu juga, tapi dengan

Peluang Perniagaan Yang Menguntungkan Dengan Modal RM80

  Dalam keadaan kos sara hidup yang tinggi sekarang ini ramai orang terpaksa melakukan kerja lebih masa untuk tanggung kos keluarga untuk terus hidup. Ada mulut-mulut yang perlu disuapkan makan, anak-anak terutamanya. Mencari-cari pekerjaan lain atau peluang perniagaan yang menguntungkan dan murah itu dah semestinya. Khabarnya ada