Uncategorized Archive

Show Posts in

Cara Kurangkan Dos Insulin Bagi Penyakit Kencing Manis

IAssalamualaikum dan salamsejahtera semua.. Sekarang bukan lagi rahsia bagi anda yang ada masalah kencing manis tapi nak kurangkan dos insulin. Mungkin anda rasa rahsianya makan ubat doktor. Ya memang ubat tetapi bukan makan ubat semata-mata lepas terus kembali normal, tidak semudah itu. Untuk kurangkan dos insulin setiap

Youth Set Penjagaan Kulit Muka Yang Selamat Dan Berkesan

  Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..   Zaman sekarang pengguna produk kecantikkan dah semakin bijak. Mereka memilih yang betul-betul selamat digunakan. Sebab hanya kerana tersalah menggunakan set penjagaan kulit muka memberi impak besar, muka jadi makin banyak berjerawat, mengelupas, kemerahan dan sebagainya. Kulit muka jadi rosak akibat

Cara Hilangkan Jeragat Degil Dengan Berkesan, Cubalah!

  Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.   Jeragat ialah salah satu masalah kulit yang susah sangat untuk dihilangkan. Stress! memang stress tengok jeragat di muka. Sampai bila nak cover jeragat dengan bedak foundation tebal-tebal, itu pun walau dah cuba tutup tetap ada nampak juga jeragat.   gambar

Rahsia Kulit Lebih Muda Dan Anjal Bagi Wanita 50an

  Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.   Pernah tak kita sangka orang itu muka dia nampak macam usia 40an tetapi rupanya umur dah 50an. Kita sangka muda lagi rupanya dah bercucu pun. Sebabnya kulit dia macam 40an, rasa cemburu sangat. Mesti tertanya-tanya apalah agaknya rahsia kulit lebih

Produk Kecantikan Muka Yang Selamat Dan Berkesan

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Kecantikan sangat sinonim dengan orang perempuan sebab semua orang perempuan pun mesti nak nampak cantik. Biasanya kita akan cari produk penjagaan muka yang kita percaya dan bagus serta nampak kesan yang cepat serta merta. Betul tak? Atau kita guna produk muka yang

Cara Merawat Luka Jahitan Bersalin Elak Dijahit Semula

  Selepas saja siap melahirkan bayi tugas doktor seterusnya ialah jahit semula luka bersalin. Ada yang luka koyak sikit jadi jahit pun sikit, ada yang luka koyak banyak maka jahitan pun panjang.   Melalui pengalaman cerita dari kawan-kawan saya yang beranak banyak kali, ada luka koyak sampai

Cara Atasi Masalah Jerawat Dengan Cepat Dan Berkesan

Assalammualaikum semua, Hari ini KakCun nak kongsikan beberapa tip yang sangat best gila, iaitu cara atasi masalah jerawat. Rata-rata kalau ikutkan budak-budak remaja sekarang ni pun dah ada jerawat kan? Tapi hari ni memang KakCun nak sangat bantu anda-anda yang ada masalah jerawat. Sekarang ni tak kira