Demam Denggi Cepat Sembuh Dengan Bantuan Nutriferon

Dalam kita risau jangkitan wabak covid19, jangkitan virus demam denggi juga jangan dilupakan. Walaupun baru pertama kali terkena jangkitan virus ini sudah boleh membawa kepada kematian.

Komplikasi kepada jangkitan demam denggi sangat cepat dengan tiba-tiba, terutamanya denggi berdarah.

Antara simptom demam denggi:

  • muntah
  • tak selera makan
  • sakit perut
  • badan terasa letih yang teramat sangat
  • pucat dan lesu
  • sakit sendi dan sakit kepala
  • sesak nafas
  • cirit birit

Pesakit demam denggi akan mengalami platlet darah yang semakin berkurang. Tekanan darah menjadi rendah, nadi semakin laju, jika ini berterusan tanpa dirawat boleh membawa maut.

Kematian akibat gejala ini kerana organ utama seperti hati, buah pinggang dan otak gagal berfungsi. Jangan pandang ringan dengan wabak jangkitan virus denggi sebab ia boleh jadi punca kematian.

Lagi berisiko kepada golongan yang ada masalah penyakit kencing manis, tekanan darah tinggi, sakit jantung dan mereka yang mempunyai antibody yang lemah. Golongan ini akan mengalami komplikasi yang lebih teruk jika dijangkiti denggi. Kanak-kanak tidak terkecuali.

demam denggi
Virus denggi semakin advance mampu attack otak juga, bahaya demam denggi jika dirawat segera

Sistem Imun Yang Kuat Bantu Demam Denggi Cepat Sembuh

Sistem dalam badan kita yang terdiri daripada organ dan sel tisu sangat penting untuk lawan virus atau bakteria yang masuk ke dalam tubuh.

Sistem badan yang kuat akan mampu bertindak balas untuk lawan dan membunuh sebarang jangkitan. Sangat penting peranan antibody bagi setiap orang.

Apa-apa sumber yang kita makan menentukan samada sistem imun kita kuat atau lemah. Jadi sangat penting kita ambil sesuatu yang mampu kuatkan antibody sendiri.

Denggi Cepat Sembuh Dengan Bantuan Nutriferon

Nutriferon ialah sejenis vitamin dari bahan tumbuhan semulajadi iaitu biji labu, biji plantago asiatica, honeysuckle jepun dan bunga sunflower. Gabungan bahan utama ini menghasil booster kepada system imun kita menjadi kuat.

Jadi nutriferon ini mampu untuk bantu pesakit gejala denggi supaya dapat elak kesihatan jadi lebih berisiko.

demam denggi

Apa Kata Pengguna Nutriferon Dalam Memerangi Denggi

demam denggi
demam denggi
demam denggi

Cara Order Nutriferon

Harga sekotak RM190, mengandungi 30 sachet. Boleh hubungi saya untuk info lebih lanjut di no 013 205 0607 / Rahayu. Atau klik link ini untuk WhatsApp >> https://TanyaAyuu.wasap.my

Jemput klik & baca entry ini, mungkin anda berminat:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge