Derita Pesakit Kencing Manis Terbaring Kini Sihat Berkerja

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

 

Pada peringkat awal bagi penyakit kencing manis memang akan nampak sihat saja. Tetapi untuk pengetahuan anda penyakit ini ialah penyakit yang sentiasa in progress, maksudnya penyakit yang akan makan diri kita sedikit demi sedikit jika tidak dirawat.

Sebab itu ramai yang tak ambil peduli pada tahap permulaan kerana tak menunjukkan apa-apa simptom. Tetapi lama kelamaan ia mula rosakkan penglihatan ia jadi semakin kabur, luka kecil jadi lambat baik dan macam-macam lagi.

Hinggalah satu tahap jika tidak dirawat atau iktiar untuk bantu atasi masalah kencing manis ia boleh melarat. Melarat antaranya hingga anda boleh terlantar tak boleh bangun. Itulah kisah cerita Puan Nurul Atikah, ibu kepada kawannya menghadapi masalah kencing manis terbaring tak dapat lakukan apa-apa.

 

derita-pesakit-kencing-manis-terbaring-1

 

Alternatif Usaha Untuk Kembali Sihat Dari Menderita

Awalnya ialah si anak ingin mencuba dan bertanya tentang suplemen yang boleh membantu masalah ibunya yang ada masalah kencing manis dan tak boleh bangun. Tak boleh bangun hingga terpaksa pakai pampers. Kencing manisnya belum lagi tahap kena cucuk insulin.

Kemudian si ibu dicadangkan untuk amalkan suplemen Vivix setiap hari. Pada bulan pertama amalkan vivix ibunya dah kuat boleh bangun sendiri untuk ke tandas.

Pada bulan kedua boleh berjalan tanpa bertongkat, dan bulan ketiga dah boleh buat kerja sapu sampah di laman rumah. Anda boleh lihat betapa Vivix ini sangat membantu pesakit ini. Hingga kini masih lagi teruskan ambil Vivix dalam masa yang sama ubat tetap juga ambil seperti yang doktor sarankan.

Testimoni asalnya bagi pesakit yang derita kencing manis ialah seperti dibawah ini.

 

derita-pesakit-kencing-manis-terbaring

Konsisten dengan Vivix bagi pesakit kencing manis

 

Tidak Salah Untuk Mencuba Dan Iktiar Jika Ia Selamat

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge