Ganjaran Bisnes Bonus Shaklee Paling Banyak, Wajib Tahu!

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

 

Rasa syukur hari ini sebab semua pengedar Shaklee dah terima duit bonus Shaklee. Setiap bulan Shaklee tak pernah lewat bayar bonus kepada agen Shaklee.

Bonus Shaklee beri bergantung kepada usaha setiap agen Shaklee. Kalau banyak jualan bulan maka banyaklah side income bonus yang diterima, kalau sikit jualan bulan maka sikitlah jawab.

Kalau bercakap tentang bonus semua orang akan teruja termasuklah saya juga. Jadi saya suka nak kongsikan kepada anda semua berapa income bonus yang Shaklee beri kepada setiap agen.

 

Bonus Shaklee Side Income Paling Besar Dan Lumayan

Secara ringkasnya ada 4 jenis bonus yang basic yang boleh kita dapat. Empat saja jenis bonus bunyi macam sikit sajakan, tetapi bila dikumpul-kumpulkan boleh jadi ratus ribu. Antara ganjaranya ialah:

  • Cash money – Untung runcit
  • Cash money – Bonus kumpulan peribadi (kumpulan downline)
  • Cash money – Bonus kepimpinan (mengikut level pangkat)
  • Cash money – Bonus infiniti

 

Contoh Cash Bonus Shaklee Yang Shaklee Beri

Kongsi cerita je itu ini mungkin ada yang kurang faham. Mungkin ada juga yang kata “ala cakap saja tapi tak ada bukti”. Ini bukan cerita kosong tapi memang realilti. Kalau anda usaha betul buat Shaklee ganjaran cash bonus lumayan anda boleh dapat.

Macam dalam gambar-gambar bawah ni, ribu-ribu income. Memang puas hati, boleh kalah gaji ceo syarikt gergasi kan.. ­čÖé

 

ganjaran-bisnes-bonus-shaklee-paling-banyak

cash bonus shaklee

 

ganjaran-bisnes-bonus-shaklee-paling-banyak-1

cash bonus shaklee

 

ganjaran-bisnes-bonus-shaklee-paling-banyak-2

cash bonus shaklee

 

ganjaran-bisnes-bonus-shaklee-paling-banyak-3

cash bonus shaklee

 

 

ganjaran-bisnes-bonus-shaklee-paling-banyak-4

cash bonus shaklee

 

Cara Nak Dapat Cash Bonus Shaklee

Memang akan rasa bestnya kalau dapat cash banyak tu. Sesiapa pun boleh dapat tetapi perlu dibayar dengan usaha untuk buat bisnes Shaklee dengan bersungguh.

Yang paling penting anda mesti perlu daftar jadi ahli Shaklee dulu. Kemudian teknik dan skill untuk growth dalam bisnes akan saya guide sikit demi sikit.

Sebarang pertanyaan anda boleh saja hubungi saya atau WhatsApp di no 013 205 0607 untuk anda tahu lebih detail. Atau anda boleh klik saja button WhatsApp dibawah.

pengedar-shaklee-klang-kapar-meru-setia-alam

Jemput baca dan klik : Tawaran Shaklee Beri Dan Kelebihan Jika Jadi Ahli Shaklee

Jemput baca dan klik : Cara Daftar Jadi Ahli Shaklee Dan Kelebihan 2018

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge