Hilangkan Jeragat Degil Dengan Cepat Dan Berkesan – Terbukti!

Adakah Puan atau Cik kecewa dengan pelbagai produk yang tak memberi kesan? Dalam masa yang sama hampir putus asa untuk mencuba lagi dan berusaha untuk hilangkan jeragat degil dimuka.

Sabar dan tunggu dulu! Saya akan bantu Puan untuk atasi masalah jeragat degil dimuka, jika Puan yakin ia boleh hilangkan jeragat degil Puan itu.

Rata-rata ramai wanita diluar sana yang telah mencuba set hilang jeragat ini secara konsisten telah mendapat kesannya dan berpuas hati. Hampir 99.99% yang mencubanya sangat terkejut dan terus menjadi pengguna setia kerana telah merasa kesannya.

 

hilangkan_jeragat_degil_dengan_cepat_dan_berkesan_12

Rasa tak selesa ada jeragat degil di muka

 

Set Mini Pack Berkesan Hilangkan Jeragat Degil

Mereka berpuas hati kerana jeragat semakin pudar, kulit semakin cerah, jeragat dah tak merebak, suami anak-anak dan kawan-kawan pun puji bila lihat perbezaannya. Berkat sabar dan yakin akhirnya dapat hilangkan jeragat degil dengan berkesan.

Mungkin Puan dah hampir bertahun-tahun usaha untuk hilangkan jeragat dengan pelbagai petua atau tip yang tak memberi apa kesan kan? Jadi saya ingin kongsikan set mini pack jeragat untuk Puan, jika Puan seperti ciri-ciri dibawah ini.

  • Ingin bermula dan mencuba produk berkesan untuk hilangkan jeragat.
  • Hampir berputus asa dan kecewa dengan pelbagai produk lain.
  • Memang ingin kulit cantik dan bersih bebas jeragat tetapi dengan budget yang rendah.

 

hilangkan_jeragat_degil_dengan_cepat_dan_berkesan_13

Macam-macam produk dah guna untuk hilangkan jeragat tapi tak berkesan

 

Kesan Hebat Selepas Menggunakan Set Mini Pack Hilangkan Jeragat, Betul ke?

Dengan set mini pack ini telah membantu hampir 1,000 wanita diluar sana untuk hilangkan masalah jeragat mereka. Ramai yang berpuas hati. Di dalam set mini pack ini ialah GLA Complex dan Vita-C yang sangat berkesan hilangkan jeragat.

Antara punca utama jeragat adalah hormon. Makanlah apa-apa produk dan sapulah macam-macam krim anti jeragat dimuka pun, tetapi kalau hormon Puan masih tak stabil ia lambat memberi kesan.

Dengan GLA Complex dapat menstabilkan hormon Puan dan membuat jeragat tidak merebak serta kulit semakin kuat melawan jeragat dari dalam badan lagi. Jadi sekarang Puan dah tahu antara punca utama jeragat adalah hormon yang tak stabil. Perkara utama hilangkan jeragat adalah stabilkan hormon dulu.

Selain itu kelebihan GLA Complex ini ialah :

  • Lembapkan kulit dari kusam
  • Pudarkan atau cerahkan jeragat dengan cepat
  • Mengelak jeragat dari terus merebak dan menjadi semakin kronik
  • Buat kulit jadi semakin tegang dan muda

 

hilangkan_jeragat_degil_dengan_cepat_dan_berkesan_9

GLA Complex

 

Selepas GLA Complex, produk kedua dalam set mini pack yang berkesan hilangkan jeragat ialah Vita-C. Puan atau semua orang pun tahu bahawa vitamin c berfungsi mencerahkan kulit terutamanya jeragat. Tetapi vitamin c ini telah dimodenkan dengan teknologi canggih.

Teknologi canggih kerana vitamin c ini sahaja yang boleh ‘release’kan vitamin c di dalam badan secara perlahan-lahan selama 5 jam. Teknologi ini dipanggil “Sustained Release”. Ia melepaskan 100mg vitamin c dalam badan setiap 1 jam.

Jika vitamin c produk diluar ia melepaskan vitamin c secara sekali gus dan badan serap vitamin hanya sebahagian saja bukan kesemuanya. Agak rugi disitu. Jadi “Vita-C Sustained Release” ini adalah teknologi pertama didunia yang mempunyai teknik begini.

 

hilangkan_jeragat_degil_dengan_cepat_dan_berkesan_5

Vita-C

 

Set Mini Pack Ini Boleh Untuk Semua Golongan Wanita Ke?

Ya, Set mini pack hilangkan jeragat ini boleh diambil oleh semua wanita. Puan atau Cik perlu memaklumkan terlebih dahulu usia sebab setiap peringkat usia dos pengambilan adalah berbeza dengan cara yang betul dan berkesan.

Produk hebat mana pun jika cara ambilnya salah ia boleh menjejaskan keberkesanannya. Perlu dapatkan konsultansi dari saya terlebih dahulu.

Produk jenama ini sangat menitik beratkan kualiti hingga 83,000 ujian uji kaji dijalankan pada setiap produk untuk memastikan ia berkesan merawat punca utama masalah.

 

Macam Mana Kesannya Dan Berapa Lama Perlu Makan?

Soalan standard yang selalu orang akan tanya. Kebiasaannya kesan terhadap setiap individu itu sendiri berbeza-beza bergantung pada masalah hormon dalam badan dan kesan toksik dalam badan.

Ada paling cepat merasa kesannya seawal 7 hari, ada yang sebulan dan ada yang 2 bulan. Untuk tidak rugi Puan perlu dapatkan produk ini dari saya untuk mendapakant cara pengambilan yang betul supaya memberi kesan yang cepat.

Beli produk bagus tetapi cara ambil yang salah adalah sangat rugi. Saya akan bantu dan terangkan lebih detail kepada puan selepas pembelian.

 

Testimoni Pengguna Hilangkan Jeragat Degil

 

hilangkan_jeragat_degil_dengan_cepat_dan_berkesan

jeragat hilang selepas konsistan amalkan set jeragat

 

 

hilangkan_jeragat_degil_dengan_cepat_dan_berkesan

credit to norfaziela.com.. Untuk info lanjut boleh hubungi saya 013-2050607

 

 

hilangkan_jeragat_degil_dengan_cepat_dan_berkesan

GLA Complex berkesan hilangkan jeragat

 

Harga Dan Cara Pembelian Set Mini Pack Hilangkan Jeragat

Harga bagi GLA Complex dan Vita-C ini ialah RM200. Tetapi Puan layak untuk dapat dan tahu harga lagi jimat dengan hubungi saya atau WhatsApp saya 013-2050607.

GLA berbentuk softgel berwarna kuning yang mudah ditelan dan Vita-C kapsul berwarna putih. Dalam setiap botol GLA terkandung 60biji dan Vita-C 180 biji. Banyak kuantitinya.

Untuk cara pengambilan yang betul dan berkesan yang akan buat puan pasti akan berpuas hati, selepas pembelian boleh hubungi saya 013 205 0607. Atau untuk info lanjut tentang produk juga boleh hubungi saya 013 205 0607.

 

Penghantaran

Penghantaran COD adalah di area Klang dan Shah Alam. Untuk penghantaran pos seluruh Malaysia mengambil masa 2-3 hari bekerja untuk sampai ke alamat rumah Puan.

ATAU boleh saja order terus secara online dengan klik butang “Beli Sekarang Klik Di Sini” dibawah ini.

 

 

Penting sekali produk ini akan buat kulit Puan cantik berseri. Ini yang semua orang inginkan.

Jangan segan-segan WhatsApp saya segera Ayu 013 205 0607

Salam Ikhlas, Salam cantik berseri dari saya.. 🙂

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge