Keburukkan Keputihan Dan Cara Atasi Keputihan Dengan Berkesan

 

Kak Cun suka nak kongsikan info tentang cara atasi keputihan sebab masih ramai wanita tua atau muda, terutama sekali muda yang mengalami masalah keputihan kronik. Berbau, tak selesa sebab berair dan banyak lagi perasaan lain bila ada keputihan.

Kak Cun share info ini juga sebab ramai yang bertanya macam mana cara nak hilangkan keputihan ni. Kak Cun alami masalah yang sama tetapi sekarang dah tak alami lagi sejak amalkan beberapa suplemen hebat ini.

Tetapi sebelum itu Kak Cun nak bagi tahu sikit bila ada keputihan akan mengundang keburukkan yang kadang-kadang kita sendiri pun tak tahu.

 

keburukkan-keputihan-dan-cara-atasi-keputihan

Kak Cun nak tunjuk cara atasi keputihan dengan cara selamat

 

Keburukan Keputihan Bagi Wanita

  • Keputihan yang banyak akan menyebabkan Miss V akan longgar dan tidak kuat cengkamannya (khas buat yang dah berkahwin).
  • Keputihan akan menyebabkan seri muka wanita hilang.
  • Tidak subur.
  • Mengundang punca penyakit yang merbahaya.
  • Keputihan ada 2 jenis, iaitu keputihan yang keluar dan keputihan yang tidak keluar dipanggil keputihan yang mendap di dalam.

Takut bila baca beberapa keburukkan keputihan ni kan. Jadi kita wanita tak boleh pandang ringan atau tak serius tentang hal ini. Lagi memalukan jika yang dah berkahwin, suami pula yang tegur. Apa perasaan, malu tak terkata kan.

 

Cara Atasi Keputihan Dengan Amalkan Suplemen Semulajadi

Ini semua adalah berpunca daripada faktor pemakanan seharian kita dan menyebabkan hormon wanita kita juga tak stabil. Ingat ya jika keputihan dan hormon wanita tidak stabil juga boleh menjadi punca sukar untuk hamil.

Ok jadi cara hilangkan masalah keputihan dengan berkesan adalah dengan perbetulkan hormon dan bersihkan rahim daripada bakteria keputihan.

Cara betulkan hormon adalah dengan mengamalkan suplemen ini :

  • Alfalfa
  • GLA Complex
  • Garlic Complex

 

keburukkan-keputihan-dan-cara-atasi-keputihan-dengan-berkesan-1

Set suplemen yang selamat untuk atasi keputihan wanita

 

Fungsi Produk Yang Boleh Atasi Keputihan Wanita

Alfalfa – Merupakan raja segala tumbuhan atau herba yang boleh kurangkan rasa gatal-gatal pada Miss V. Menghilangkan bau. Membuang toksik dalam badan.

GLA Complex – Membetulkan hormon dalam. Suburkan hormon. Jika haid tidak teratur akan betulkan kitaran haid. Mencantikkan kulit muka, naikkan seri muka.

Garlic Complex – Membunuh kuman bakteria dan virus dari dalam rahim. Untuk halang dan cegah jangkitan kuman berulang pada Miss V.

 

Testimoni Berjaya Atasi Masalah Keputihan

Jika anda amalkan 3 produk ini konsisten, insyaAllah berkesan kerana Kak Cun sendiri dah amalkan. Bukan Kak Cun saja tetapi wanita lain juga mendapat kesan yang sama. Cara hilangkan keputihan dengan 3 produk ini memang berkesan dan hebat.

Ia adalah dari bahan semulajadi, 100% selamat dan berkesan. Tiada kesan negatif malah membetulkan hormon wanita anda. Jadi Kak Cun nak kongsikan beberapa testimoni yang berjaya hilang dari masalah keputihan.

 

Testimoni 1

keburukkan-keputihan-dan-cara-atasi-keputihan-dengan-berkesan

Berjaya atasi keputihan dengan berkesan

 

Testimoni 2

keburukkan-keputihan-dan-cara-atasi-keputihan-dengan-berkesan-3

Berjaya atasi keputihan dengan berkesan

 

Testimoni 3

keburukkan-keputihan-dan-cara-atasi-keputihan-dengan-berkesan-2

Berjaya atasi keputihan dengan berkesan

 

Berapa Harga Dan Bagaimana Untuk Order?

Harga mampu milik sebab semua orang boleh membelinya.

  • Alfalfa – RM60.95 (330biji)
  • GLA Complex – RM96.73 (60biji)
  • Garlic Complex – RM59.63 (60biji)

Total : RM217.30

Untuk mendapatkannya boleh hubungi/WhatsApp Kak Cun di no 013 205 0607. Kak Cun akan ajar cara makan suplemen ini dengan betul dan berkesan jika order set cara atasi keputihan ini dengan Kak Cun.

Atau anda boleh saja order secara online dengan klik butang “Beli Sekarang Klik Di Sini” dibawah ini.

 

 

Anda yang ada masalah keputihan dan ingin atasi masalah keputihan boleh order segera. Jangan tunggu-tunggu, sayang diri anda. Kesihaatan dalaman badan anda, rahim dan kesuburan anda perlu dijaga sebab nak pakai lama hingga ke tua..kalau umur panjang.

Dapatkan segera 3 produk hebat dan berkesan ini. Dah cuba baru tahu kesannya, pasti berbaloi. Jangan terasa rugi.

Ikhlas dari saya Kak Cun, jangan segan atau malu-malu untuk WhatsApp saya di no 013 205 0607.

 

 

Salam Ikhlas,

Kak Cun ­čÖé

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge