10 Sebab Kenapa Landmark Study Shaklee Sangat Penting

Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera,

 

Ujian Saintifik Landmark Study Shaklee Membuktikan Selamat

Bukan semua syarikat mampu keluarkan bukti yang kuat melalui kajian saintifik dan ujian klinikal. Ujian saintifik ini dipanggil ‘Landmark Study’. Pengasas Shaklee Mr Roger Barnett sanggup keluar duit yang banyak untuk landmark study Shaklee demi membuktikan produk-produk shaklee semulajadi dan selamat. Rasa bersyukur dan rasa berterima kasih kepada syarikat Shaklee yang mampu memberi bukti diatas dakwaan kehebatan produknya.

 

landmark-study-shaklee

Landmark Study Shaklee

 

Landmark Study Shaklee Membuktikan 3 Golongan Ini

Kajian landmark study Shaklee ini telah dilakukan keatas 3 golongan iaitu orang yang tidak makan supplemet, org yang makan suplement jenama lain dan orang yang makan supplement Shaklee. Tujuannya adalah untuk mendapatkan data saintifik bagi membuktikan produk Shaklee benar-benar berkesan dan selamat. Keseluruhannya keputusan daripada landmark study Shaklee ini sangatlah mengujakan! Shaklee dijamin dan telah terbukti selamat, berkesan dan semulajadi.

 

landmark-study-shaklee_1

Landmark Study Shaklee

Dari kajian yang dilakukan buat kita rasa tidak takut untuk makan suplemen Shaklee dan rasa senang hati nak kongsi dengan orang lain dengan penuh yakin dan tanpa rasa was-was lagi.. 🙂

Untuk yang pentingkan facts and figures, untuk yang ada “otak” saintifik, untuk orang yang perlukan kepastian, ini lah dia bukti yang suplemen Shaklee memang kena jadi “budaya” orang zaman sekarang.

 

Landmark Study Shaklee Dibuat Oleh?

Sebenarnya syarikat suplemen tak perlu pun buat study bagai macam ini, tetapi Shaklee telah mengambil satu langkah lebih baik dengan membuat Landmark Study ini demi menghasilkan produk yang benar-benar selamat dan berkesan untuk penggunanya.

Team yang diketuai oleh Dr Gladys Block dari University of California~ Berkeley pun bukan calang-calang orangnya. Tiada kene mengena dengan Shaklee pun sebab baik atau buruk resultnya nanti, result itu akan tetap di publish pada umum tanpa mengira impaknya kepada syarikat Shaklee Corps.

Landmark Study Shaklee ini juga membuktikan kebenaran “The Shaklee Difference”. Bagaimana produk Shaklee dihasilkan dengan baik dan lengkap sehingga memberikan kesan paling optimum pada pengguna.

 

landmark-study-shaklee_2

Landmark Study Shaklee

 

Contoh senang :
Produk Shaklee ESP (Energizing Soy Protein), produk soya yang lengkap dengan asid amino perlu yang tiada pada produk soya lain dipasaran.

Produk Shaklee Vivix, produk antioksidan yang sangat power lengkap dengan 10x ganda rasveratrol ( yang terbaru 13kali ganda tapi belum masuk pasaran Malaysia).

Dan hasil Landmark Study Shaklee ini telah membuktikan bahawa pengguna Shaklee untuk tempoh yang panjang memang mempunyai kadar kesihatan yang jauh lebih baik daripada 2 sample yg lain ( ambil vitamin lain dan tidak ambil apa-apa vitamin). Kemudian, hasil result Landmark Study ini di buat peer-review pula oleh pihak ketiga sebelum dipublish ke Health Journal.

Fuhhhh.. lega baca kan? Lega bila makan produk yang dibuat dengan sangat teliti agar benar-benar selamat untuk kita makan kan? Terima kasih buat anda semua yang dah mula amalkan Shaklee.

 

landmark-study-shaklee_3

Landmark Study Shaklee

 

Comments(2)
  1. Ros September 24, 2016
  2. Faiz December 18, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge