Kenapa Nutriferon Wajib Ambil Di Musim Wabak Covid19

Nutriferon ialah sejenis vitamin semulajadi. Dalam keadaan tengah kecoh isu covid19 ini, nutriferon wajib di ambil kerana ia adalah alternatif untuk bantu supaya virus ini tak terus membiak. Dan juga menguatkan system pertahanan badan.

Pada tahun 1954 Professor Kojima menemui interferon di dalam tubuh badan kita. Kerja interferon ini ialah apabila virus masuk atau ada kanser sel dalam badan kita, interferon berfungsi menyekat kehadiran benda-benda virus itu dan elak ia daripada membiak.

Professor Kojima yang menjalankan kajian menemui interferon

Interferon Menghalang Virus Atau Kanser Sel Dari Membiak

Virus atau kanser sel dalam badan kita ini dia akan duplicate dan membiak. Tetapi dengan interferon berfungsi menyekat dari virus dan kanser sel dari terus membiak.

Prof Kojima dah jalankan kajian selama 40 tahun supaya macam mana nak buat atau hasilkan interferon dalam tubuh kita secara semulajadi. Masa yang diambil selama 40 tahun bukan satu jangka masa yang kejap.

Di hospital jika kita dijangkiti virus doktor akan berikan suntikan dengan interferon yang sintetik, dimana ia bukanlah interferon yang semulajadi.

Nutriferon dihasilkan dari bahan tumbuhan semulajadi

Terhasillah Nutriferon Alternatif Kuatkan System Imunisasi Badan

Selepas 40 tahun Prof Kojima telah jumpa dan menghasilkan interferon secara semulajadi dengan campuran bahan-bahan, maka terhasillah Nutriferon ini.

Nutriferon berfungsi untuk menghasilkan interferon dalam badan kita supaya bila badan kita dimasuki virus, bakteria, fungus yang abnormal, interferon bertindak untuk tak bagi virus-virus itu merebak dan membiak dalam badan kita. Bila bakteria masuk ia tak menjadi infection.

Sebab itu Nutriferon sangat penting terutama di musim wabak covid19 ini. Walaupun tengah kecoh dengan virus covid19, tetapi masih ada juga virus jenis-jenis lain diluar sana yang kita masih tak tahu. Jadi kena protect sungguh-sungguh diri kita dan keluarga kita.

Kelebihan Nutriferon

Menjadi tanggungjawab kita untuk lindungi keluarga kita dan berikanlah Nutriferon supaya system antibody menjadi kuat.

Nutriferon berbentuk serbuk dan bahan utamanya ialah biji labu. Senang dan mudah nak dimakan serta rasanya pun sedap. Boleh dicampur dengan air.

Amalkan dan lindungi keluarga masing-masing.

Harga sekotak RM190, mengandungi 30 sachet. Boleh hubungi saya untuk info lebih lanjut di no 013 205 0607 / Rahayu. Atau klik link ini untuk WhatsApp >> https://TanyaAyuu.wasap.my

Jemput klik & baca entry ini, mungkin anda berminat:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge