Minyak Ikan Ajaib Cara Menghilangkan Semput Atau Asma Anak

 

Assalamualaikum,

Semput atau asma boleh diatasi dengan pelbagai cara. Kebiasaannya ramai orang akan ke hospital untuk mendapatkan bantuan gas iaitu alat bantuan atau inhaler, itu pun jika dah kritikal. Betul tak? Baik orang dewasa mahu pun kanak-kanak. Tapi ramai orang juga tidak tahu cara menghilangkan semput atau asma dari langkah awal lagi. Dalam erti kata lain mencegah dari merawat lebih baik.

cara menghilangkan semput atau asma _5

Sebelum Kak Ayu cerita panjang lebar tentang cara menghilangkan semput atau asma ini, Kak Ayu akan kongsikan sedikit info ringkas tentang semput atau asma. Kak Ayu percaya lepas ni ibu bapa tak akan menggunakan inhaler pada anak-anak lagi.. 🙂

 

Punca Masalah Semput Atau Asma

Punca masalah semput atau asma ialah apabila berlaku keradangan pada saluran bernafasan seseorang. Apabila berlaku keradangan pada saluran pernafasan atau saluran pernafasan dijangkiti fungus, jadi saluran nafas akan menjadi bengkak dan sempit.

Selain itu, saluran dinding pernafasan juga akan mengeluarkan cecair kuman yang membuat laluan udara pernafasan juga tersumbat. Faktor-faktor lain punca kepada masalah semput atau asma ialah:

  • Bulu haiwan seperti kucing dan sebagai
  • Asap rokok, kereta atau jerebu
  • Jangkitan virus
  • Debunga
  • Bahan kimia pada makanan
  • etc

Biasanya jika berlaku jerebu anak-anak yang pengidap semput atau asma adalah berisiko tinggi untuk mudah terkene semput atau asma.

 

Tanda-tanda Semput Atau Asma

  • Dengar nafas yang berbunyi (wheezing)
  • Batuk berserta lendir
  • Terasa dada sempit ketika bernafas

 

cara menghilangkan semput atau asma _1

Serangan Asma – Saluran pernafasan menjadi sempit akibat jangkitan kuman pada saluran

 

 

cara menghilangkan semput atau asma _2

Saluran pernafasan bengkak dan sempit penyebab terjadinya ASMA

 

 

Cara Menghilangkan Semput Atau Asma

Nak dipendekkan cerita, cara paling mudah untuk menghilangkan semput atau asma anak adalah dengan mengambil minyak ikan. Tapi ini bukan minyak ikan yang biasa-biasa, ini minyak ikan yang luar biasa hebat.

Sebab apa ia luar biasa hebat? Sebab minyak ikan ini yang akan mengembangkan saluran pernafasan sempit anak dan membunuh kuman yang terdapat di saluran pernafasan anak.

Minyak ikan ini dipanggil Omega Guard. Apa kelebihannya dan luar biasa hebat Omega Guard ini?

  • Untuk menghasilkan minyak ikan yang berkualiti hanya ikan di perairan negara Jepun saja yang menjadi pilihan ikan yang terbaik, iaitu ikan laut air sejuk.
  • Omega Guard adalah minyak ikan paling tulen dari brand lain sebab mengandungi 7 jenis asid lemak Omega 3 semulajadi seperti EPA, DHA, ALA dan banyak lagi.
  • Cara menghasilkan Omega Guard ini pula perlu melalui proses penyulingan 3 kali, untuk membuang logam berbahaya pada ikan dan membuang bau hanyir ikan.

 

cara menghilangkan semput atau asma _4

Anak anda perlulan Omega Guard supaya dapat mengurangkan dan merawat asma

 

 

Fungsi Omega Guard Pada Semput Atau Asma

  • Dapat mengurangkan dan merawat pengidap asma atau semput
  • Dapat membuka dan meluaskan saluran pernafasan
  • Dapat merawat dan membunuh kuman lendir di saluran pernafasan
  • Dari kerap ke hospital jadi kurang ke hospital dengan mengambil Omega Guard
  • Dapat mengelak dari dada merasa sempit atau ketat ketika bernafas
  • Tiada lagi bunyi ketika bernafas
  • Dalam Omega Guard ada lemak baik untuk mengurangkan simptom asma pada anak-anak

 

Pengalamam Ibu-ibu Menghilangkan Semput Atau Anak Dengan Omega Guard

 

Testimoni #1

cara menghilangkan semput atau asma _7

 

Testimoni #2

cara menghilangkan semput atau asma _8

 

Testimoni #3

cara menghilangkan semput atau asma _9

 

Testimoni #4

cara menghilangkan semput atau asma _11

 

 Testimoni #5

cara menghilangkan semput atau asma _13

 

Set Kombinasi Menghilangkan Semput Atau Asma

Ibu-ibu semua dah lihat bagaimana orang lain sangat berpuas hati dengan memberi anak mereka Omega Guard dan hasilnya positif.

Berikut adalah set kombinasi bagi menghilangkan semput atau asma. Anda dah beri Omega Guard dan anda tambahkan lagi dengan suplemen MealShake. Hasilnya super positive.

cara menghilangkan semput atau asma _12

 

cara menghilangkan semput atau asma _10

 

Harga Bagi Set Menghilangkan Semput Atau Asma

Harga bagi set menghilangkan semput atau asma ini adalah harga mampu milik. Jangan risau ia tidak lah terlalu mahal. Malah jika difikirkan tentang kesihatan anak itu lebih penting dan utama, betul tak?

 

  • Omega Guard – terkandung 90 biji softgel – berharga RM144.16
  • Meal Shake – berbentuk serbuk 544gram berperisa vanilla – berharga RM120.58

Total : RM264.74 = Pengunaan bagi set ini bertahan 2-3 bulan baru akan habis, jimat!

 

Ramai ibu-ibu sudah mendapat kesan yang positif hasil dari ambil set ini untuk anak masing-masing. Anda, jangan biarkan anak anda berterusan semput/asma hingga tak boleh tidur malam kene berjaga-jaga.

Ada yang kritikal kene berangkat bawa ke hospital pula untuk ambil gas. Jadi sekarang ini lupakan tentang masalah semput anak-anak anda, kerana setiap penyelesaiannya.

Takkan anda nak biarkan anak anda sengsara kan? Sekarang ini mulakan tindakan anda untuk menghubungi Kak Ayu segera untuk mendapatkan set menghilangkan semput atau asma ini sebelum terlambat. Wang boleh dicari tapi anak? Sukar dicari ganti..

 

Sebarkan jika ia bermanfaat buat anda dan orang lain.. 🙂

 

 

Ayu Rosman

SMS / WhatsApp : 013 205 0607

FanPage FB: AyuRosman

SID : 915071

 

 

Daftar Ahli _1

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge