Peluang Perniagaan Yang Menguntungkan Dengan Modal RM80

 

Dalam keadaan kos sara hidup yang tinggi sekarang ini ramai orang terpaksa melakukan kerja lebih masa untuk tanggung kos keluarga untuk terus hidup. Ada mulut-mulut yang perlu disuapkan makan, anak-anak terutamanya. Mencari-cari pekerjaan lain atau peluang perniagaan yang menguntungkan dan murah itu dah semestinya.

Khabarnya ada beberapa pekerjaan dari sektor kilang dan sebagainya telah dibuang kerja, bagai sudah jatuh ditimpa tangga. Macam tu juga dengan lepasan pengajian yang baru masih menganggur tanpa kerja, tiada kerja tiada income sendiri. Peluang perniagaan yang menguntungkan hanya dengan modal RM80 ini mesti berbaloi jika di usahakan.

 

 

“Nak berniaga? Aku mana tahu, malu lah” – Ini alasan biasa di dengar. Kita dalam semua perkara pun sebenarnya tak tahu, tapi atas semangat tak putus asa lah kita usaha dan usaha. Walaupun gagal berkali tak bermakna gagal selamanya, macam lakonan video di atas.

 

Peluang Perniagaan Jenis Apa Yang Menguntungkan Ni?

Diringkaskan cerita ini ialah peluang perniagaan yang menguntungkan sebab tak perlu simpan produk dirumah berpuluh ribu. Apa yang diperlukan adalah modal RM80 sahaja untuk pendaftaran.

Apa yang penting disini adalah teknik marketing dan jualan yang berkesan dan akan diberi tunjuk ajar, sikap yang perlu adalah hati yang cekal, sabar dan konsisten dengan usaha. Teknik jualan ada dua jenis iaitu online dan offline.

Contoh teknik marketing jualan yang mendapat perhatian orang ramai buat masa kini ialah:

  • Menulis dan promosikan di dalam blog
  • Mempromosikan di Instagram
  • Mempromosikan di Facebook
  • Mempromosikan di Youtube dengan buat vlog

 

peluang_perniagaan_yang_menguntungkan_2

 

8 Kelebihan Peluang Perniagaan Yang Bermodalkan RM80

  • Peluang perniagaan ini adalah MLM produk Shaklee. Ini bukan MLM tindas orang bawah, atas, kiri, kanan atau sebagainya tapi ini MLM jenis siapa usaha dia dapat yang paling best ini bukan MLM goyang kaki duit masyuk. Cakap pasal income dalam bisness kalau buat kerja mesti nak income banyak.

 

  • Peluang Income Infinity – Hakikatnya bisnes Shaklee, income adalah UNLIMITED. Yang LIMIT cuma usaha kita saja. Shaklee satu-satunya company MLM yang ada patent pay to infinity iaitu bonus MLM paling banyak di dunia ni. Nak banyak mana pun boleh income, yang penting usaha!

 

peluang_perniagaan_yang_menguntungkan

‘Pay To Infinity’ buat yang usaha dan usaha, Shaklee bayar tanpa had

 

  • Berpeluang dapat CAR BONUS – kerja kita buat jualan sampai satu tahap kita layak dapat duit bonus untuk beli kereta pilihan kita sendiri. Shaklee bagi wang tunai untuk kita beli kereta. Ini janji yang diberi dan peluang depan mata tinggal rebut saja.

 

  • CONVENTION – Ini ialah trip pelancongan yang Shaklee sediakan bagi mereka yang usaha gigih dan yang layak penuhi syarat tertentu. Ada trip pelancongan local dan international. Trip yang diberi oleh Shaklee ini bukanlah terhad untuk diri sendiri saja tetapi boleh bawa pasangan, mak ayah dan ahli keluarga lain.

 

peluang_perniagaan_yang_menguntungkan_1

Antara barisan usahawan yang berusaha gigih hingga layak ke trip pelancongan di Orlando

 

  • Produk Shaklee adalah 100% dari bahan semulajadi, selamat dan berkesan. Malah ada landmark study yang dijalankan oleh profesor kesihatan yang terkenal di dunia. Dijamin tanpa ragu-ragu. Ini bukanlah produk bancuh belakang rumah, saintis bertaraf dunia yang jalankan kajian terhadap setiap produk Shaklee.

 

  • Ramai yang memilih menjalankan bisness Shaklee secara online kerana ia lebih mudah dari offline, terutama sekali golongan muda sangat suka marketing cara online. Update dalam media sosial dan pelanggan yang berminat akan hubungi peniaga untuk dapatkan produk.

 

  • Lagi banyak kita mempromosikan jualan secara online dan konsisten setiap hari, lagi banyak peluang jualan. Disini rajin dan usaha sangat perlu. Hanya dirumah pun boleh buat bisness guna smartphone atau laptop. Yang penting ada network internet lah.

 

peluang_perniagaan_yang_menguntungkan_3

Melancong round the world semua orang pun suka ­čÖé

 

  • Kalau perasan sekarang ni ramai orang suka beli secara online sebab ia lebih cepat dan mudah. Semudah itu jugalah kita untuk pos barang-barang kepada pelanggan Shaklee yang order. Hanya login ke website Shaklee iaitu www.shaklee2u.com.my dan masukkan maklumat pelanggan seterusnya Shaklee akan poskan barang-barang tersebut.

 

  • Segalanya mudah kalau kita fikirkan ia mudah. Hanya kita boleh ubah nasib kita bukan orang lain. Untuk info lebih lanjut dan serius berminat untuk rebut peluang perniagaan yang menguntungkan ini boleh hubungi atau WhatsApp saya Rahayu 0132050607. (klik saja link HP no saya ini)

 

“Tak tahu nak mulakan macam mana?” – Kami akan beri tunjukkan ajar “from zero become hero!”… sediakan sikap tidak putus asa, cekal hati, sabar dan rajin. Kita usaha selebihnya Tuhan tentukannya.. ­čÖé

 

 

peluang_perniagaan_yang_menguntungkan_4

 

peluang_perniagaan_yang_menguntungkan_5

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge