Pengalaman Cara Berkesan Atasi Gusi Berdarah Semasa Hamil

Gusi berdarah semasa hamil bukan perkara pelik lagi sebab saya juga ada kawan yang sedang hamil hadapi masalah yang sama.

Dah tentu kalau terjadi pada diri sendiri kita akan cari jalan untuk atasi gusi berdarah dengan segera.

Kerana ia ganggu kadang-kadang sambil makan pun boleh juga berdarah. Darah yang agak banyak bukan sikit-sikit. Kadang tu mulut confirm rasa berbau.

Langkah Mudah Atasi Gusi Berdarah

Antara punca masalah gusi berdarah ialah kerana kekurangan zat nutrisi dalam badan. Semasa memang bayi dalam kandungan akan tarik untuk bekalkan kepada bayi.

Jadi di situ ibu akan kurang zat nutrisi. Ibu sendiri perlu iktiar dapatkan bantuan nutrisi dari luar, contoh terbaik seperti vitamin.

Vitamin yabg digalakkan untuk masalah gusi berdarah bagu wanita hamil ialah vitamin c dan kalsium.

Vitamin Terbaik Untuk Gusi Berdarah

Vitamin untuk atasi gusi berdarah ialah vitamin c kalsium Ostematrix. Dua vitamin ini antara salah satu kebaikkannya dapat elak dari gusi berdarah.

Selain itu ia bantu kuatkan system imune badan ibu. Ia juga bantu kuatkan tulang ibu dan bayi dalam kandungan.

Ostematrix bukan saja boleh bantu elak gusi berdarah tapi dapat bantu elak dari kaki kejang serta dapat elak dari sakit pinggang kerana kandungan sudah makin besar.

Ramai wanita yang kongsi rasa gembira lepas ambil vitamin ini masalah gusi berdarah makin kurang. Malah masalah lain pun macam sakit pinggang makin jarang kena.

Testimoni Pengalaman Gusi Berdarah

Berminat Nak Vitamin C Dan Ostematrix

Jika berminat nak dapatkan set vitamin atasi masalah gusi berdarah ini boleh terus hubungi atau WhatsApp saya Ayu – 0132050607. Nak WhatsApp klik saja button icon dibawah ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge