Pengalaman Hilangkan Parut Chicken Pox Dengan Berkesan

 

Nak hilangkan parut chicken pox bukannya mudah dan keyakinan diri pun down bila muka penuh dengan parut. Ada parut chicken pox yang jenis berlubang akibat garu sebab gatal-gatal. Kebiasaannya chicken pox ni akan terkene hanya sekali seumur hidup.

Punca chicken pox adalah daripada virus yang akan menyerang pada kanak-kanak atau orang dewasa yang lemah sistem antibody dalam badan. Kebiasaannya ia akan tumbuh sebiji dan berair di dalamnya, dan boleh merebak tumbuh di sekitar belakang badan, muka atau seluruh badan hingga meninggalkan kesan parut chicken pox.

 

cara_hilangkan_parut_chicken_pox_4

 

Parut Chicken Pox Buat Rasa Malu Bila Jumpa Kawan

Rasa gatal-gatal yang menyebabkan kita tak tahan untuk garu hingga berparut terutama sekali kanak-kanak. Chicken pox juga boleh menyebabkan suhu demam jadi tinggi. Yang merbahayanya ia boleh berjangkit kepada sesiapa saja tak kira usia.

Jika berlaku demam chicken pox ini boleh jadi ia berpanjangan dan ambil masa selama seminggu atau dua minggu untuk pulih sepenuh. Tapi nak hilangkan parut chicken pox pula yang perlu di ikhtiarkan. Kalau dibadan parut boleh tahan lagi tapi kalau dimuka memang rasa malu nak keluar rumah jumpa orang.

Sedikit perkongsian dari video pendek dibawah ini pengalaman bagaimana cara hilangkan chicken pox dengan cara berkesan dan selamat. Jom lihat sekejap video pendek ini.

 

 

Cara Berkesan Hilangkan Parut Chicken Pox Dengan Vitamin

Vitamin yang boleh hilangkan parut chicken pox ini adalah selamat, dari bahan semulajadi dan berkesan. Kerana yang mencipta vitamin-vitamin ini adalah dari kalangan professor terkemuka diserata dunia. Malah ada landmark study tentang setiap produk.

Antara vitamin yang membantu menghilangkan parut chicken pox ialah:

  • Minuman Protein Soya (ESP) – minuman ini akan bantu baiki sel-sel yang rosak dari dalam dan bina semula sel-sel baru
  • Vitamin C – meningkatkan sistem imun dalam badan dan bantu mencerahkan kulit
  • Vitamin E – memudarkan parut-parut degil pada muka dan seluruh badan serta pulihkan tekstur kulit yang tak rata

Cara pembuatan dan bahan mentah yang digunakan untuk menghasilkan vitamin-vitamin ini sangat istimewa. Contoh ringkas cara membuat minuman protein soya diproses dengan kadar suhu yang tidak tinggi ini sebab untuk menjaga dan mengekalkan kualiti zat nutrisinya.

Bila kita ambil produk vitamin yang kualiti hasilkan pasti memuaskan berbanding ambil produk kurang kualiti. Yang paling penting ia halal dan mendapat kelulusan KKM.

 

Ikhtiar Vitamin Kepada Parut Chicken Pox Memang Berkesan

Beberapa testimoni daripada pengguna yang amalkan vitamin-vitamin ini memberi rasa yang sangat puas hati, vitamin ini diambil secara konsisten setiap hari oleh pengguna.

#Testimoni 1

cara_hilangkan_parut_chicken_pox_2

kulit bersih tanpa parut, pengguna puas hati

 

#Testimoni 2

cara_hilangkan_parut_chicken_pox_3

tiada lagi parut degil

 

#Testimoni 3

cara_hilangkan_parut_chicken_pox_1

 

Cara Dapatkan Set Cara Hilangkan Parut Chicken Pox

Ramai yang akan tanya berapa harga bagi setiap satu produk vitamin ini. Jadi sebelum anda mendapatkannya saya kongsikan harga bagi setiap satu.

  • Minuman protein soya (ESP) – RM170.93 (dalam setong sebanyak 850g)
  • Vitamin C – RM103.35 (sebotol ada 180 biji kapsul)
  • Vitamin E – RM165.63 (sebotol ada 120 biji kapsul)

Total harga : 449.91 (termasuk kos postage) – Hubungi atau WhatsApp saya 0132050607 untuk dapatkan harga lagi jimat.

 

Untuk dapatkan set vitamin istimewa ini boleh dapatkan dengan cara:

 

 

p/s: Pastikan akan mendapatkan vitamin ini dari saya kerana saya akan beri konsultasi dan ajar cara ambil yang betul dan berkesan. Jika cara ambil vitamin ini salah akan kurang memberi kesan. Pastikan anda diberi consultation dari yang bertauliah.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge