Pengedar Shaklee Klang, Kapar, Meru, Setia Alam yang AKTIF!

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera semuanya.

 

Saya bernama Rahayu Abd Ghapal boleh panggil Kak Ayu atau ada juga orang panggil Kak Cun. Dipendekkan cerita saya terlibat dengan Shaklee secara rasminya sebagai ahli ialah pada tahun 2013. Sudah lebih 5 tahun bersama Shaklee.

Sebab saya berdaftar sebagai ahli Shaklee kerana saya nak beli set mengandung Shaklee dengan harga yang murah. Kalau kita daftar ahli dapat harga lebih murah 15-20% diskaun. Jadi harga setiap vitamin lebih jimat cuma daftar ahli RM65 sekali seumur hidup.

 

pengedar-shaklee-klang-kapar-meru-setia-alam-1

Pengedar Shaklee anda yang AKTIF!

 

Sebelum itu saya dah google dulu apakah pengganti ubat doktor kepada ibu yang sedang hamil yang terbaik. Jadi saya google dan kaji serta bertanya. Dari situlah saya mula berminat untuk cuba dan kesannya memuaskan sehinggalah sekarang saya dah beranak empat masih consume vitamin Shaklee.

Yang paling penting vitamin itu mestilah selamat, semulajadi dan berkesan.

 

Berniaga Shaklee Rupanya Boleh Untung Besar

Asalnya memang saya hanya consume makan vitamin sendiri saja, kemudian saya beri pada suami dan anak-anak sebab vitamin memang bagus boleh protect keluarga saya. Boleh buat anak-anak dan suami maintain sihat.

Kemudian saya mula cemburu tengok kawan-kawan lain yang buat bisnes Shaklee dengan serius dapat income besar. Dapat 4 angka, 5 angka, ada juga yang dapat 6 angka dan lebih. Dari situ saya mula belajar macam mana nak berbisnes untuk dapat income besar. Hingga sekarang saya masih belajar.. 🙂

 

pengedar-shaklee-klang-kapar-meru-setia-alam-11

Bisnes partner yang sama-sama serius dalam Shaklee..baru lepas habis kelas bersama pakar nutrisi 🙂

 

Tawaran Dalam Bisnes Shaklee Sangat Lumayan

Dalam bisnes Shaklee bukan saja ditawarkan income yang lumayan tetapi ditawarkan trip travel ke luar negara dan juga dalam negara secara PERCUMA. Dengan syarat kita bersungguh dan rajin dalam bisnes Shaklee, kita umpama dilayan bak ratu kalau pergi trip Skaklee ni.. 🙂

Shaklee sangat berpotential memberi banyak kepada perniaganya. Antara tawaran yang diberi ialah:

  • Income bonus setiap bulan unlimited
  • Trip travel ke luar negara dan dalam negeri PERCUMA
  • Bonus Car
  • Diskaun setiap produk 15-20%
  • Income yang besar boleh dapat bahagiakan orang yang kita sayang kan? Betul tak?

 

pengedar-shaklee-klang-kapar-meru-setia-alam-12

Trip Shaklee beramai-ramai ke Jepun, percuma tau..! 🙂

 

Kelebihan Saya Sebagai Pengedar Shaklee Anda

Kelebihan saya sebagai pengedar Shaklee anda ialah saya akan pastikan setiap pembelian vitamin yang anda beli dari saya akan dapat konsultation cara pengambilan vitamin yang betul dan berkesan. COD pula penghantaran boleh dibuat dikawasan terdekat anda iaitu bagi kawasan Klang, Kapar, Meru dan Setia Alam.

Hanya pelanggan saya saja yang dapat konsultation yang ekslusif. Penghantaran secara pos juga saya buat bagi seluruh Malaysia. Walaupun jauh saya tetap konsult melalui call atau message.

 

Cara Mudah Dapatkan Vitamin Shaklee

Untuk dapatkan vitamin boleh hubungi saya pengedar Shaklee anda melalui no 0132050607, boleh call atau WhatsApp untuk tahu lebih lanjut. Klik button dibawah untuk WhatsApp segera.

 

 

pengedar-shaklee-klang-kapar-meru-setia-alam

Pengedar Shaklee Klang, Kapar, Meru, Setia Alam Yang AKTIF! 🙂

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge