Pengedar Shaklee Klang, Kapar, Setia Alam Yang AKTIF!

 

Sekarang ini ramai yang dah mula kenal produk Shaklee dan mencari-cari produk Shaklee sebagai vitamin kesihatan untuk kekal sihat dan nak elak serta cegah dari penyakit. Jika anda berada dekat di kawasan Klang, Kapar, Setia Alam, Meru boleh dapatkan dari saya Rahayu kerana saya ialah Pengedar Shaklee Klang, Kapar, Setia Alam yang aktif!

Sebenarnya produk Shaklee bukan saja keluarkan produk vitamin tetapi Shaklee juga ada keluarkan produk seperti set kecantikkan iaitu skincare Youth dan ada juga keluarkan produk lain seperti sabun basuh baju, sabun multipurpose untuk basuh pinggan elak kulit tangan mengelupas dan banyak lagi.

Jom tonton video pendek ini ­čÖé

 

 

Produk Shaklee 100% Semulajadi, Selamat Dan Berkesan

Shaklee ini bukan focus kepada produk kesihatan semata-mata tapi ada lain-lain lagi. Bestnya produk Shaklee ini ia diperbuat daripada bahan 100% semulajadi, selamat dan berkesan. Macam saya dah amalkan produk Shaklee hampir 6 tahun dan ia sangat berpuas hati.

Saya sangat sarankan anda dapatkan produk Shaklee daripada pengedar Shaklee Klang, Kapar, Setia Alam yang bertauliah iaitu saya kerana saya akan guide dan tunjuk pada anda cara makan yang betul dan berkesan.

Cara makan yang salah yang tak betul tidak memberi apa-apa kesan kepada anda, nanti anda juga yang akan rasa rugi. Dan yang kedua vitamin Shaklee ini bukanlah ubat dan diperbuat dari bahan tumbuhan kualiti terbaik, jadi sangat dinasihatkan untuk ambil secara konsisten dan sabar supaya nampak kesannya..

 

pengedar-shaklee-klang-kapar-setia-alam-1

Kami pengedar Shaklee yang bertauliah..(baru habis kelas bersama pakar nutrisi) ­čÖé

 

Pengedar Shaklee Klang, Kapar, Setia Alam Yang Aktif

Saya pernah dapat aduan dari beberapa pelanggan, “eee, susahlah nak dapat Shaklee area ni tak ada agen ke nak COD sini?”. Biasa saya terima aduan macam tu, tapi sekarang tak lagi.

Jika anda tinggal berdekatan dengan kawasan Klang, Kapar, Setia Alam dan inginkan COD boleh maklumkan pada saya kerana saya akan respon anda segera untuk berurusan.

Boleh terus hubungi atau WhatsApp saya Rahayu di no 013 205 0607 kerana saya ialah Pengedar Shaklee Klang, Kapar, Setia Alam yang aktif dan akan bantu anda. ­čÖé

 

Jemput baca, klik sini :> Cara Daftar Ahli RM65 Tapi PERCUMA!

 


 

pengedar-shaklee-klang-kapar-setia-alam-2

Pengedar Shaklee Klang, Kapar, Setia Alam yang aktif dan dipercayai ­čÖé

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge