Pengedar Shaklee Klang, Konsultasi Dan Penghantaran

Assalamualaikum wbt & Salam sejahtera..

Hi semua!

Nama saya Rahayu Binti Abd Ghapal. Untuk makluman saya adalah pengedar Shaklee Klang yang aktif telah berdaftar dengan Shaklee sejak tahun 2013. Saya adalah isteri kepada Rosman Tauhid dan mempunyai 3 orang anak. Kami lima beranak kini tinggal di Klang Selangor.

 

pengedar-shaklee-klang

Pengedar Shaklee Klang

 

Disini saya ingin kongsi sedikit kisah bagaimana saya boleh jatuh hati dan berminat dengan produk Shaklee. Kisahnya bermula saya mencuba set mengandung Shaklee ketika itu saya hamil anak kedua, dan tidak berminat dengan ubat dari klinik sebab ia adalah ubat sintetik daripada bahan kimia. Sejak dari itu saya membaca dan mencari suplemen yang semulajadi tanpa bahan kimia untuk ibu hamil.

Kesan dari ambil set mengandung Shaklee ini saya makin sihat bertenaga, tak sakit pinggang dan bacaan HB diparas yang cantik, tiada masalah ketika mengandung. Dari situ saya ambil keputusan untuk menjadi pengedar Shaklee yang aktif sebab saya sangat berpuas hati dengan suplemen Shaklee seperti ibu-ibu diluar sana juga. Dari kisah ini jugalah menjadikan saya berminat nak kongsikan kebaikkan, kelebihan dan manfaat produk Shaklee kepada semua.

 

pengedar-shaklee-klang_4

Landmark Study Shaklee

 

Alhamdulillah! Tak susah untuk kongsikan kebaikkan produk Shaklee kepada kawan-kawan atau orang ramai, sebab semua orang dah sedia maklum reputasi produk Shaklee adalah yang terbaik. Ini kerana setiap produk Shaklee ada landmark study daripada syarikat Shaklee itu sendiri. Jadi sambutan kawan-kawan mahupun pelanggan baru sangat menggalakkan.

Sebenar-benarnya kami sebagai pengedar Shaklee adalah sangat ingin membantu orang ramai yang ingin sentiasa sihat melalui setiap perkongsian kami. Contohnya seperti tip penjagaan kesihatan bagi ibu hamil atau sebagainya. Yang paling penting pelanggan berpuas hati dari segi kesannya melalui konsultasi yang diberi dan juga service penghantaran yang dibuat.

 

pengedar-shaklee-klang_1

Landmark Study dari Shaklee

 

pengedar-shaklee-klang_3

.

Alhamdulillah! Buat semua pelanggan AyuRosman.Com yang dihormati, saya percaya hingga kini anda masih setia dan terus setia mengambil vitamin semulajadi Shaklee kerana kesan positive selepas ambil kan? Jadi sebar dan kongsikanlah juga kebaikkan vitamin ini pada mereka diluar sana yang masih tak tahu tentang kelebihan suplemen Shaklee ini. Mesti anda teruja nak kongsikan pengalaman selepas ambil Shaklee kepada kawan-kawan kan? 🙂

 

Untuk Jadi Ahli Shaklee Memerlukan Modal RM10 Ribu? Itu Tidak Benar!

Modal berpuluh-puluh ribu untuk jadi ahli Shaklee itu tidak benar. Cukup hanya anda mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran sebanyak RM80.00 (Semenanjung) atau Rm90.00 (Sabah & Sarawak). Semua stok produk adalah dibawah pengurusan Shaklee Malaysia, jadi tak perlu modal beli produk beribu ringgit. Kecuali anda sendiri nak buat simpanan stok sedikit dirumah itu tak apalah. Tapi itu pun tetap tak sampai nak kene beli produk ribu-ribu atau pinjaman loan bank.

Untuk info lanjut boleh WhatsApp saya bernombor 013-205 0607 (Ayu).. ^_^

 

pengedar-shaklee-klang_4

Daftar Ahli

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge