Petua Sembuhkan Luka Kencing Manis, Elak Kaki Dipotong

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

 

Kencing manis ialah penyakit yang paling meningkat dan paling membimbangkan. Komplikasi yang akan berlaku kepada pesakit kencing manis ialah boleh menyebabkan rosak organ-organ seperti buah pinggan, jantung dan hati.

Pada peringkat permulaan memang akan rasa ok sebab tidak muncul lagi komplikasinya atau tak nampak apa-apa lagi perubahan. Masih lagi rasa sihat cuma doktor tetap berikan ubat, belum lagi tahap luka melarat dan nak sembuhkan luka kencing manis.

Tetapi apa yang anda perlu tahu ialah penyakit kencing manis ini akan sentiasa ada progresif. Bermakna keradangan kencing manis akan semakin kronik jika tidak dihentikan dari awal.

 

petua-sembuhkan-luka-kencing-manis-4

Petua sembuhkan luka kencing manis

 

Komplikasi Luka Kencing Manis Makin Melarat

Penyakit ini bukan nak fokus kepada turunkan paras gula dalam darah saja, tetapi komplikasi atau akibat dari pengidap penyakit kencing manis itu sendiri.

Pada permulaan memang tidak nampak komplikasinya, namun apabila ada kesan sampingan doktor mungkin akan buat sesuatu untuk elak dari terus melarat dan merebak. Contoh seperti potong kaki.

Saya ingin kongsikan kisah benar dimana pesakit lambat untuk iktiar sembuhkan luka kencing manis dan merana bertahun-tahun.

 

cara-sembuhkan-luka-kencing-manis-2

Petua sembuhkan luka kencing manis dengan vivix

 

Punca Digigit Serangga Hingga Melarat Hampir Dipotong Kaki

Kisahnya Puan A Hampir 5 tahun merana dengan penyakit kencing manis, sehingga beliau pernah stop ambil insulin gara-gara result bacaan sentiasa abnormal.

Sehinggalah keadaan menjadi paling kritikal ceritanya bermula akibat gigitan serangga dibahagiaan kaki, dan pelik kesan gigitan itu sangat gatal hampir setiap malam beliau asik mengaru sehingga gigitan serangga itu menjadi luka yang mengerikan bernanah, bengkak dan sakit sehinggakan tidak boleh berjalan.

Akhirnya datang hospital juga untuk menerima rawatan, mungkin agak teruk doctor suruh masuk ward untuk pemeriksaan lanjut dan bacaan gula juga meningkat.

Anak beliaulah yang paling risau, takut dengan saranan doctor untuk potong kaki emaknya akibat virus sudah mula merebak di bahagian tulang sebab itulah beliau tidak dapat berjalan.

Selepas anak beliau ambil keputusan untuk iktiar Shaklee order pertama hanyalah Herbal Blend, kemudiaan anak beliau advice untuk ambil vivix.

Syukur selepas habis consume beberapa bottle vivix , bacaan gula dalam darah semakin cantik dan doktor sendiri terkejut dan mengatakan kemungkinan besar operation untuk potong kaki beliau akan di pospone dulu, berdasarkan bacaan gula yang semakin menurun.

Berdasarkan Poster Testimonial luka yang besar dan mengerikan ini adalah kaki beliau yang pada awalnya hanya digigit serangga tetapi menjadi teruk seperti ini ditambah pula kesan daripada hari-hari nurse dressingkan potong dan korek segala kulit dan isi yang tidak sihat

Syukur luka ini sembuh dengan cepat isi pun cepat tumbuh sihat pula nampak kemerah-merahan, herbal blend beliau sapu start bila isi tumbuh atas nasihat saya sebab takut terkena jangkitan pula dan herbal blend ni boleh bantu luka cepat sembuh.

Asbab vivix dan herbal blend, juga patuh dengan nasihat doktor, kini Puan A kembali sihat dan bebas insulin.

(Puan Aelisah Ajun)

 

petua-sembuhkan-luka-kencing-manis-1

Petua sembuhkan luka kencing manis dengan vivix

 

petua-sembuhkan-luka-kencing-manis-2

Petua sembuhkan luka kencing manis dengan vivix

 

petua-sembuhkan-luka-kencing-manis-3

Petua sembuhkan luka kencing manis dengan vivix

 

Cara Dapatkan Vivix Untuk Sembuhkan Luka Jahitan

Vivix ialah suplemen yang mempunyai antioksidan yang tinggi boleh perbaiki hingga ke tahap setiap sel dalam badan. Vivix juga bantu turunkan paras bacaan gula dalam darah, serta bantu sembuhkan luka kencing manis.

Kandungan Vivix mampu elak bermacam komplikasi bagi pesakit kencing manis. Percayalah dan beri peluang kepada diri anda atau orang yang anda sayang untuk hidup lebih sihat. Teringat saya akan ayat ini “Duit boleh dicari tetapi hidup sihat dan nyawa lebih penting dari segalanya”.

 

cara-sembuhkan-luka-kencing-manis-5

Petua sembuhkan luka kencing manis dengan vivix

 

Jika berminat dan ingin dapatkan vitamin ini :

  • Boleh hubungi atau WhatsApp saya 0132050607 – Rahayu untuk pertanyaan dan konsultansi.
  • Penghantaran COD dibuat bagi kawasan Klang, Kapar, Meru, Setia Alam dan penghantaran secara pos bagi seluruh Malaysia termasuk Sabah Sarawak.
  • Anda juga boleh buat pembelian secara online dengan klik button“Beli Sekarang” dibawah.

 

 

Jemput baca dan klik sini : Banyak Testimoni Berjaya Sembuhkan Luka Kencing Manis Dengan Cepat

 

sumber rujukan : www.healthline.com

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge