Promosi Harga Jimat Dan Daftar Ahli Shaklee Percuma

 

Apa yang kita akan rasa bila ditawarkan sesuatu yang PERCUMA? Mestilah kita nak dan ingin tahu cara untuk dapatkan sesuatu yang percuma tu kan? Kali ini Shaklee ada buat promosi dengan harga jimat diskaun dibawah harga ahli dan dapat daftar ahli shaklee percuma saja.

Masih belum terlambat untuk saya kongsikan kepada anda semua, dan promosi ini bermula dari 15 Disember 2018 hingga 28 February 2019. Dalam promosi ini terdapat 3 pilihan starter pack yang ingin diberikan kepada anda. Iaitu:

  • Set Twinpack Vivix
  • Set Starter Pack Skincare Youth
  • Set Family Wellness 
promosi-shaklee-cara-daftar-ahli-shaklee-percuma-3

Promosi Harga Jimat Dan Daftar Ahli Shaklee Percuma

 

Promosi Harga Jimat Shaklee: Set Twinpack Vivix

Promosi set shaklee yang pertama ialah set twinpack vivix, dimana harga asal ialah RM950 tetapi promosi kali ini shaklee offer dengan harga jauh lebih jimat hanya RM684.

Promosi Vivix ini shaklee bukan hanya sekadar beri harga yang jimat sebanyak RM266 tetapi anda juga akan dapat penghantaran percuma, cooler bag vivix percuma, daftar ahli (RM65) percuma, dan anda juga dapat wang tunai 5%. Dapat banyak percuma kemudian dapat cash back pula, best kan! 🙂

promosi-shaklee-cara-daftar-ahli-shaklee-percuma

Promosi Harga Jimat Dan Daftar Ahli Shaklee Percuma Dengan Set Twinpack Vivix

 

Promosi Harga Jimat Shaklee: Set Starter Pack Skincare Youth

Promosi yang kedua pula ialah set starter pack skincare shaklee iaitu Youth. Skincare Youth shaklee antara produk yang glamour juga sebab ramai yang pakai dan beri kesan yang sangat puas hati.

Skincare ini bertaraf dunia, bahan kualitinya ialah 100% semulajadi bersih dan natural. Penggunaan skincare ini bertahan lebih 6 bulan, ia memang sangat jimat. Tiada bahan-bahan unsur yang boleh bahayakan kulit terhadap kosmetik skincare youth ini. Malah ia diuji secara klinikal dan mempunyai rumusan yang telah dipatenkan.

Anda yang tercari-cari skincare yang natural 100% semula jadi dan ada ujian klinikal, boleh dapatkan set pack ini dengan RM612 daripada harga asal RM850. Bukan sekadar dapat harga jimat saja tetapi dapat penghantaran percuma, dapat cermin shaklee percuma, daftar keahlian shaklee (RM65) percuma, dapat pulangan tunai 5% dari shaklee juga.

Anda rasa dengan pembelian set ini anda rugi? Tidak..malah berebut orang diluar sana kerana harganya jauh lebih jimat dan rendah dari harga ahli. 🙂

 

promosi-shaklee-cara-daftar-ahli-shaklee-percuma-1

Promosi Harga Jimat Dan Daftar Ahli Shaklee Percuma Dengan Set Starter Pack Skincare Youth

 

Promosi Harga Jimat Shaklee: Set Family Wellness

Promosi yang ketiga pula ialah set family wellness. Set ini terdapat 8 vitamin dan 1 sabun pelbagai guna. Jika anda seorang yang mementingkan kesihatan diri dan keluarga boleh memulakan dengan set ini.

Untuk anak dicadangkan beri omega dan mealshakes. Untuk suami dan isteri dicadangkan beri coQtrol, vita-C, B-complex, Ostematrix, Vita-Lea dan ESP. Untuk mencuci atau lap meja, tingkap dirumah boleh gunakan sabun Basic-H.

Untuk set ini harga asal ialah RM926.25 tetapi dengan harga promosi lebih jimat dan harga lebih rendah dari harga ahli hanya RM666.90. Dengan set ini dapat penghantaran percuma, daftar ahli shaklee secara percuma (RM65), dapat pill box percuma dan dapat wang tunai 5% shaklee akan beri kepada anda.

 

promosi-shaklee-cara-daftar-ahli-shaklee-percuma-2

Promosi Harga Jimat Dan Daftar Ahli Shaklee Percuma Dengan Set Family Wellness 

 

Shaklee Juga Nak Beri Set Percuma Kepada Anda!

Shaklee ada tawarkan juga 1 set percuma dari mana-mana 3 set diatas. Set percuma ini akan diberi jika anda berjaya jual 6 set dari mana-mana set pun. Contohnya anda berjaya jual 3 set Vivix dan 3 set family wellness, jadi anda layak dapat 1 set percuma dari mana-mana yang anda nak. Iya, percuma saja.. 🙂

Bukan dapat 1 set percuma saja, malah Shaklee juga akan beri anda wang tunai sebanyak RM465 sebagai bonus sebab berjaya jual 6 set. Promosi ini hanya bermula dari 15 Dec 2018 hingga 28 Feb 2019.

Jika ingin tahu lebih lanjut boleh hubungi atau WhatsApp saya Rahayu di no 013 205 0607. Atau klik saja button WhatsApp dibawah untuk terus whatsApp saya.. 🙂

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge