Promosi Shaklee April 2020, Sempena Bulan Ramadhan

Promosi Shaklee April 2020 – Set Bulan Ramadhan

Apa promosi kali ni yang Shaklee offer? Diskaun berapa banyak tu? Inilah antara soalan-soalan yang kerap ditanya oleh ramai orang yang tak sabar nak grab promo Shaklee kali ini. Termasuklah saya pun.. 🙂

Yang dah biasa borong produk Shaklee memang akan grab promo ini antara sebabnya boleh jimat, beli 2 dapat diskaun 10%. Antara promosi Shaklee April 2020 ini Performance Drink, Cinch Shake, Cinch Tea, Mealshake, dan Vivix.

 

promosi-shaklee-april-2020-sempena-bulan-ramadhan

promosi-shaklee-april-2020-sempena-bulan-ramadhan

 

Promosi Shaklee April 2020 – PD Elak Badan Dari Hidrat

PD ialah singkatan bagi nama Performance Drink, dimana minuman ini memberi tenaga sepanjang hari. Elak dari badan terhidrat dan elak letih terlampau. Siang puasa tak boleh makan dan minum, jadi semasa berbuka sangat bagus ambil PD ini sebab akan beri tenaga segera.

Semasa berbuka pun boleh ambil PD ini. PD ada dua perasa iaitu Lime dan Orange. Rasanya yang sedap lagi-lagi bila minum semasa sejuk, makin bertambah-tambah.

promosi-shaklee-april-2020-sempena-bulan-ramadhan-5

promosi-shaklee-april-2020-sempena-bulan-ramadhan-5

 

Promosi Shaklee April 2020 – Cinch Tea Hilangkan Rasa Mengantuk

Kebiasaannya pada bulan puasa tak semua orang akan rasa segar bugar bertenaga pada siang hari. Nak masuk tengahari mesti akan rasa berat mata, tapi dalam masa yang sama ada urusan kerja perlu dibuat segera.

Jadi Cinch Tea Mix antara minuman yang wajib kita minum untuk kita kekal sihat bertenaga dan yang paling penting tak ngantuk bila nak terawih 20 rakaat. Bukan itu saja, antara lain kelebihan Cinch Tea ialah bantu proses detox, bantu bakar lemak dan banyak lagi. Abang kakak, pakcik makcik bolehlah minum secawan Cinch Tea ni sebelum nak ke terawih nanti.. 🙂

 

 

promosi-shaklee-april-2020-sempena-bulan-ramadhan-3

promosi-shaklee-april-2020-sempena-bulan-ramadhan-3

 

Promosi Shaklee April 2020 – Cinch Shake Buat Perut Kempis

Agak ramai yang suka sangat dengan Cinch Shake ini salah satu sebabnya boleh buat badan jadi slim. Bukan itu saja ada yang bila dah ambil ini akan rasa kenyang yang agak lama, boleh ganti dari makan nasi sebab dah kenyang. Favourite saya juga ni.. 🙂

promosi-shaklee-april-2020-sempena-bulan-ramadhan-6

promosi-shaklee-april-2020-sempena-bulan-ramadhan-6

 

Promosi Shaklee April 2020 -MealShake Fokus Kesihatan Anak-anak

Mealshake bukan saja boleh diambil oleh orang dewasa tapi anak-anak kita pun boleh juga. Anak-anak yang baru nak mula puasa bagus sangat berikan mealshake ini. Mungkin anak-anak kurang pertahan sistem imun badan, jadi salah satu alternatif untuk anak kekal sihat bertenaga walaupun sedang berpuasa.

 

promosi-shaklee-april-2020-sempena-bulan-ramadhan-4

promosi-shaklee-april-2020-sempena-bulan-ramadhan-4

 

Pertanyaan Dan Pembelian Promosi Shaklee April 2020

Jika sesiapa ingin tahu dan tanya tentang setiap produk promosi ini boleh terus berhubung dengan saya segera di nombor 0132050607 / Ayu atau lagi senang klik saja button WhatsApp dibawah ini.

Bolehlah belek-boleh poster dibawah ni, ada detail harga sekali.. 🙂

 

promosi-shaklee-april-2020-sempena-bulan-ramadhan-1

promosi-shaklee-april-2020-sempena-bulan-ramadhan-1

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge