Promosi Shaklee Pada Disember 2017, Cepat Rebut!

 

Assalamualaikum and Hi semua.. ­čÖé

Alhamdulillah masuk dah bulan baru Disember 2017. Bagi orang yang ada matlamat dalam hidup mesti ada plan baru, stragegik baru, perbaharui target baru dan macam-macam lagi kan. Syukur atas rahmat dari-Nya.

Jadi masuk bulan baru ni saya nak kongsikan sedikit info promosi best-best dari Shaklee untuk bulan ini. Bila sebut promosi dah tentulah perkara-perkara yang menjimatkan betul tak..

 

promosi_shaklee-disember-2017-3

Promosi best kali macam bulan lepas sama iaitu produk Vivix. Antara produk yang laku keras ramai peminat dan top 1 dalam Shaklee. Cuma kali ni Shaklee offer beli 6 percuma 1 botol lagi Vivix.

Beli 6 botol harga asal RM3021. Tetapi buat apa beli dengan harga RM3021 kan? Anda layak beli dapat beli 6 botol Vivix dengan harga RM2416.80. Dapat kelebihan lain lagi selain harga jimat. Iaitu:

  • Beli 6 botol Vivix RM2416.80 beza RM604.20 dengan harga asal.
  • Dapat FREE 1 botol Vivix lagi.
  • Dapat FREE join keahlian Shaklee seumur hidup (kalau register member perlu RM70)
  • Dapat Cooler Bag dengan harga RM29.89 (harga asal RM60)
  • Dapat FREE kos penghantaran.
  • Dapat BONUS cash back pada bulan depannya.
  • Kalau beli 2 botol Vivix dapat diskaun 5%. Harga asal RM805.60 tapi sebab dapat diskaun 5% jadi hanya harga RM765.32.
  • Masih dapat kelebihan FREE keahlian, FREE kos penghantaran, dapat beli cooler bag dengan RM29.89 dan dapat BONUS cash back.

 

promosi_shaklee-disember-2017-4

 

Semua yang Shaklee offer ini adalah sangat menjimatkan. Harga asal sebotol Vivix RM503.50 jadi kalau join sebagai keahlian secara FREE hanya dapat RM402.80 saja sebotol.

 

promosi_shaklee-disember-2017-5

 

Lagi satu offer yang Shaklee beri ialah Vitamin kanak-kanak yang di extend lagi dari bulan lepas. Beli 3 botol percuma 1 lagi botol.

Offer Vivix sangat berbaloi sebab Vivix antara vitamin yang boleh membantu dan mengatasi penyakit kronik. Antara penyakit kronik seperti kanser.

Rawatan kanser di hospital makan berpuluh ribu itu dah tentu. Tapi dengan dengan Vivix cecah 3 ribu dan 2 ribu ini dapat bantu jimatkan wang. Vivix resveratrol yang berkesan, selamat, dan semulajadi. Amalkan dulu baru tahu..

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge