Punca Gout Dan Cara Atasi Gout Sebelum Melarat

 

 

Anda sekarang sedang mencari-cari cara atasi gout yang berkesan? Mungkin anda dah bertahun-tahun hadapi masalah gout, dah cuba kawal diet pemakanan dan dah juga cuba bermacam-macam produk untuk atasi masalah gout. Tapi tetap kena juga sakit gout.

 

Punca-Gout-Dan-Cara-Atasi-Gout-Sebelum-Melarat-2

Atasi gout sebelum lebih kronik

 

Jadi saya nak kongsikan satu cara yang sangat berkesan dan sangat selamat untuk anda kawal dan untuk anda elak dari terkena gout lagi.

 

Punca Gout Dan Cara Atasi Gout

Anda semestinya sudah tahu bahawa masalah gout terjadi akibat daripada pengambilan makanan yang tinggi purine. Purine yang tinggi menyebabkan asid urik naik tinggi dan menyebabkan komplikasi serta radang, bengkak, sakit dan sebagainya.

Untuk cara pertama yang paling efektif ialah anda boleh ambil Alfalfa complex. Alfalfa complex ini sangat bagus kerana ia akan bantu mengalkalikan atau maksud lain dia akan mengurangkan tahap keasidan dalam tubuh badan.

Asid urik semua orang ada asid urik, tapi bila ia terlalu tinggi ia akan jadi gout. Jadi Alfalfa ini bantu kawal asid urik yang berlebihan dalam badan kerana ia bersifat alkali.

Alfalfa complex ini juga berfungsi membantu memecahkan kristal yang terjadi pada bahagian sendi-sendi, ia akan memecah, mengurai dan masuk ke saluran darah-darah serta akan hilang.

 

Punca-Gout-Dan-Cara-Atasi-Gout-Sebelum-Melarat-3

Gambar milik: truthboutgout.com

 

Kemudian yang kedua ialah B-complex, dimana ia berfungsi membakar dan memetabolismakan asid urik. Jadi ia bantu juga menurunkan tahap asid urik dalam tubuh kita.

Seterusnya yang ketiga ialah Omega Guard. Omega ini ialah sejenis minyak ikan yang berfungsi sebagai anti radang supaya elak rasa bengkak berdenyut-denyut di sendi-sendi. Bengkak adalah radang jadi omega ini bantu elak daripada bengkak.

Bila dah bengkak omega ini bantu surutkan bengkak dan omega akan baiki sendi-sendi jadi sihat. Bukan menyihatkan bahagian sendi saja tetapi sihatkan juga disekitar otot yang terkena gout.

Yang keempat cara atasi gout yang paling efektif ialah Vivix. Vivix ini sangat powerfull, dimana ia bantu mengurangkan enzim yang menukarkan purine kepada asid urik.

Selain itu vivix juga bantu baiki sel-sel dan DNA. Jika anda mewarisi dari keluarga yang ada gout jadi Vivix bantu betulkan struktur DNA anda jadi baik supaya tak mewarisi penyakit keturunan.

KLIK SINI : Banyak TESTIMONI Atasi Masalah Gout

 

Punca-Gout-Dan-Cara-Atasi-Gout-Sebelum-Melarat

Set Vitamin untuk bantu cara atasi gout yang berkesan

 

Nak Order 4 Produk Atasi Gout Ini

4 produk ini sangat dicadangkan untuk anda yang ada masalah gout. Produk ini ialah sejenis makanan kesihatan yang anda kena amalkan dengan cara yang betul dengan konsisten. Saya akan guide anda cara makan yang betul dan berkesan.

Ikut pada pengalaman seorang pakcik yang dah kena gout seminggu dan amalkan produk-produk ini Alhamdulillah banyak perubahan dah berlaku. Pakcik tersebut dah boleh kembali aktif berjalan travel sana sini.

Anda juga mesti teringin nak kembali sihat dan aktif seperti dulu kan? Cepat-cepat hubungi atau WhatsApp saya Ayu di no 0132050607 untuk sebarang pertanyaan tentang cara atasi gout atau nak dapatkan produk ini.

 

ctc no

 

Jemput klik & baca entry ini, mungkin anda berminat:

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge