Rawatan Gout Yang Berkesan Tanpa Ubat Tahan Sakit

Rawatan Gout Yang Berkesan Tanpa Ubat Tahan Sakit

Saya ingin kongsikan kepada anda ilmu daripada seorang doktor tentang cara rawatan gout yang berkesan. Apabila saya gunakan ilmu ini dan kongsikan kepada pesakit gout, syukur sangat ia beri kesan yang sangat positive tentang masalah gout.

Bila amalkan cara rawatan gout ini, mana yang tiap-tiap bulan kerap kena gout jadi makin jarang dah kena sakit gout. Jadi banyak perubahan dengan tips ini.

Nasihat Doktor Perlu Amalkan 4 Nutrisi Ini

Apa yang dikongsikan oleh seorang doktor itu ialah bagaimana kita nak uruskan masalah gout dengan produk semulajadi. Perkara pertama yang dikongsikan ialah kena amalkan B-complex. B-complex ini fungsi dia nak kawal asid urik tak terlalu banyak dengan cara dia bakar. Dia tukar asid urik kepada tenaga. Asid urik sebenarnya bagus untuk tubuh kita, tapi kalau terlalu banyak ia menyebabkan gout.

Kemudian amalkan Alfalfa complex kerana alfalfa ini sejenis herba yang sangat-sangat banyak nutrisi kerana akarnya menjalar 20kaki kedalam tanah. Alfalfa ini banyak zat dan banyak galian didalamnya dimana ia membantu untuk kurangkan tahap keasidan dalam tubuh kita. Ia juga bantu pecahkan dan uraikan kristal yang terjadi daripada asid urik pada sendi-sendi.

Seterusnya amalkan pula sejenis nutrisi iaitu resvetrol, nama agak saintifik tapi sebenarnya ia datang dari sumber bahan anggur muscadine. Bukan anggur biasa-biasa tapi ia terdapat di luar negara. Anggur muscadine ini didalamnya terdapat bahan zat yang dipanggil resvetrol sejenis antioksidan yang bantu untuk kurangkan enzim yang bantu menukarkan purine makanan kepada asid urik. Jadi ia akan bantu kawal enzim itu.

Kalau untuk kawal bengkak gout pula perlu ambil Omega-3, kerana omega ini bertindak sebagai anti radang bantu surut bengkak gout.

KLIK SINI : Banyak TESTIMONI Atasi Masalah Gout

4 produk ini apabila saya kongsikan kepada pelanggan saya yang ada gout, Alhamdulillah memang ada perubahan yang besar kesan yang sangat positive. Kalau dulu kena gout berhari-hari sampai seminggu tapi bila amalkan produk ini jadi 2 hari saja sakitnya. Lama-lama makin jarang kena gout.

Rawatan-Gout-Yang-Berkesan-Tanpa-Ubat-Tahan-Sakit-1
Set Nutrisi bagi rawatan gout

Nak Order 4 Produk Ini

Jika anda ingin bertanya dan ingin dapatkan produk ini boleh terus hubungi atau WhatsApp saya Rahayu di no 0132050607. Saya akan bantu anda untuk dapatkan produk ini dan kongsikan cara makan produk ini yang betul dan berkesan.

Jemput klik & baca entry ini, mungkin anda berminat:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge