Sakit Paru-Paru Berair Kembali Sihat Dengan Tonik Ajaib

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua

Hari ini kakcun nak kongsikan kisah dari seorang pelanggan yang ada masalah sakit paru-paru berair yang boleh dikatakan kronik sebab bila jumpa doktor dan doktor cadangkan untuk tebuk keluarkan air. Apa perasaan anda yang ada masalah penyakit ini dan jalan penyelesaiannya adalah tebuk badan kita sendiri. Sejujurnya kakcun rasa ini gila. Ahh! Sakit.

Kakcun cerita sedikitlah ya kisah pelanggan ni En Kassim (bukan nama sebenar). Kisahnya En Kassim pergi jumpa doktor dan doktor ada x-ray paru-paru dia dan check satu badan. Selepas check doktor bagi keputusan untuk tahan En Kassim di wad selama 1 minggu.

Sakit Paru-Paru Berair Kembali Sihat Dengan Tonik Ajaib

Sakit Paru-Paru Berair Kembali Sihat Dengan Tonik Ajaib

 

Sakit Paru-paru Berair Jika Di Tebuk Ada Risikonya

En Kassim di tahan wad atas sebab doktor cakap paru-parunya berair dan perlu tebuk untuk keluarkan air. En Kassim sebenarnya berkeras untuk tak tebuk sebab doktor ada pesan kalau tebuk ada risiko kalau tak tebuk pun ada risiko. Tujuan sebenar untuk tebuk hanya meredakan dan keluarkan air saja bukan dapat menyembuhkan.

Sakit paru-paru berair ini buat En Kassim kecut perut takut nak tebuk. Bila paru-paru berair doktor suspek ada masalah buah pinggan, jantung, darah tinggi, kencing manis pun ada juga. Tapi En Kassim dah google tentang sakit paru-paru berair, hanya dengan amalkan tonik ajaib ini setiap hari dapat membantu untuk sembuh.

 

sakit paru-paru berair boleh sembuh

keadaan sakit paru-paru berair

 

Selepas En Kassim amalkan tonik ajaib dan minyak ikan setiap hari konsisten hasil kesannya sangat tak sangka. En Kassim ada masalah lelah dan sesak nafas sebab konsisten amalkan tonik ajaib semput/lelah pun dah hilang.

Paling mengejutkan, Alhamdulillah tak sangka lepas check doktor semua report clear masalah sakit paru-paru berair dah clear. Sampai doktor check betul-betul takut tersalah tengok. Memang sah dah tak ada sakit paru-paru berair. Air dalam paru-paru pun dah tak ada dan normal semuanya.

 

atasi sakit paru-paru berair dengan tonik ajaib

Pengalaman sakit paru-paru berair kembali normal dengan tonik ajaib

 

Tonik Ajaib Membantu Dalam Masalah Sakit Paru-paru Berair

Ikhtiar En Kassim untuk sembuh dari penyakit paru-paru berair adalah tonik ajaib dan minyak ikan. Nama sebenar bagi tonik ajaib itu ialah Vivix dan minyak ikan itu pula ialah Omega Guard.

Mungkin juga anda tertanya-tanya berapa harganya, betul tak? Harga bagi sebotol Vivix ialah RM475 dan Omega Guard RM136 (90biji soft gel). Jika abang-abang atau akak-akak nak boleh terus WhatsApp saya kakcun 0132050607. Kos penghantaran percuma dan kakcun akan konsult cara ambil produk ini hingga anda bebas dari sakit paru-paru berair.

 

atasi sakit paru-paru berair dengan tonik ajaib

atasi sakit paru-paru berair dengan tonik ajaib

 

Cuma kakcun nak tanya anda sanggup ke nak tebuk paru-paru untuk buang air? Sanggup terima risikonya? Jangan tunggu-tunggu lagi buat keputusan sekarang.

 

WhatsApp KakCun 0132050607

 

Comments(2)
  1. MaMa Chantique November 26, 2017
    • AyuRosman November 26, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge