Set Bersalin Banyakkan Susu Ibu Hingga Stok 900oz Sebulan

 

Assalamualaikum

Alhamdulillah, masih ramai lagi ibu-ibu muda diluar sana yang bersungguh-sungguh nak menyusukan anak-anak mereka dengan susu ibu sepenuhnya. Sudahkah anda memilih set bersalin yang sesuai? Kak Ayu sarankan anda memilih set bersalin banyakkan susu yang mampu buat anda kumpul stok hingga 900oz hingga 1000oz sebulan.

set bersalin banyakkan susu ibu _8

Betul ke boleh dapat 900 oz? Ya, sudah tentu boleh selagi anda mahu. Berdasarkan pengalaman ibu-ibu yang telah mengamalkan set bersalin banyakkan susu ibu ini, ramai yang telah berpuas hati dan teruja.

 

Apa Kelebihan Set Bersalin Banyakkan Susu Ibu Ini?

Kalau kita lihat di luar sana terlalu banyak produk di pasaran sekarang ni. Tapi anda bertuah kerana memilih set bersalin banyakkan susu ibu dari jenama yang halal, selamat, berkesan dan semulajadi.

Kak Ayu nak kongsikan kepada anda beberapa kelebihan set bersalin banyakkan susu ibu ini. Diantara kelebihannya ialah:

  • Luka jahitan ketika bersalin cepat sembuh
  • Ketika berpantang badan bertenaga
  • Bayi dan ibu dapat tidur lena sebab bayi kenyang minum susu ibu yang tinggi nutrisi
  • Bangun pagi tak lemau
  • Stretchmarks pada perut ketika hamil makin pudar
  • Tiada lagi sembelit ketika berpantang
  • Kulit makin berseri jadi moist tidak lagi pucat ketika berpantang
  • Dapat kumpul stok susu sehari 30oz, puas hati bagi ibu yang dah start nak naik kerja sebab dapat kumpul stok susu banyak.. ­čÖé
  • Susu jadi pekat, anak jadi kenyang
  • Rasa bertenaga bagi ibu yang bersalin czer dan luka cepat sembuh
  • Dapat turunkan berat badan
  • Produk yang dijamin 100% semulajadi, berkesan, selamat dan halal
  • Kurang rambut gugur ketika berpantang dan selepas berpantang

 

Set Bersalin Banyakkan Susu Ni Dari Produk Apa?

Apa jenama set bersalin banyakkan susu ni? Set bersalin banyakkan susu ini adalah keluaran produk Shaklee. Ya, produk Shaklee ni dah mula dikenali ramai dan semakin popular. Dulu Kak Ayu sendiri pun tak tahu, tapi sejak mengandungkan anak ke-2 baru tahu tentang produk ni dan terus amalkan vitamin Shaklee.

Ok sebelum tu, Kak Ayu nak perkenalkan set bersalin banyakkan susu yang paling bajet adalah ESP dan Alfalfa. Ini set paling bajet, walaupun bajet tapi hasilnya boleh maraton kumpul susu hingga melimpah-melimpah susu penuh peti ais tau.. ­čÖé

set bersalin banyakkan susu ibu _7

 

Fungsi Set Bersalin Banyakkan Susu

Set paling bajet untuk ibu-ibu yang tak pernah cuba produk Shaklee dan teringin nak cuba adalah ESP dan Alfalfa. Dia ada combinasi lain iaitu set bersalin penyusuan lengkap dan premium.

Tapi Kak Ayu nak cadangkan set bajet dulu bagi ibu-ibu yang baru mula nak mencuba. Jadi dalam set bajet untuk banyakkan susu adalah ESP dan Alfalfa. Fungsi dan khasiat setiap satu produk ini ialah:

 

Energizing Soy Protein (ESP)

  • Membuat susu ibu jadi pekat
  • Sebagai milkbooster
  • Bayi menyusu cepat kenyang
  • Ia adalah sebagai protein memberi khasiat kepada anak dan ibu
  • Sesuai untuk mengawal diabetes bagi ibu lepas bersalin kerana Glisemik Indexnya rendah hanya 39
  • Dapat turunkan berat badan kerana ESP memberi rasa kenyang
  • Menyusukan anak memang akan letih tapi dengan ESP buat ibu akan rasa bertenaga yang berpanjangan
  • Membantu kulit muka jadi makin moist, bersih licin dan berseri
  • Dapat menyembuhkan luka bersalin cepat
  • Baik untuk ibu yang ada masalah gastrik, ia membantu atasi gastrik
  • Diproses dengan air dan bukan dari bahan kimia, ini untuk mengekalkan kualitinya
  • Ia diperbuat dari bahan soya
  • ESP ini berbentuk serbuk yang perlu dibancuh
  • Penggunaannya boleh bertahan sebulan ke dua bulan baru akan habis

 

Alfalfa

  • Terkenal sebagai raja tumbuhan
  • Kaya dengan fiber untuk elak dari sembelit dan membantu penghadaman
  • Alfalfa juga dikenali sebagai milk booster kepada susu┬ábadan
  • Digunakan secara tradisional untuk bantu banyakkan susu ibu
  • Membantu buang angin dalam badan ketika berpantang
  • Merawat keputihan bagi wanita
  • Membuang toksid dalam badan dengan cara mencuci usus kecil
  • Memulihkan urat selepas bersalin
  • Meneutralkan asid dalam badan
  • Mengelakkan sembelit

 

Testimoni Set Bersalin Banyakkan Susu Ibu

Kalau tak ada testimoni atau pengalaman pengguna yang mengguna set bersalin banyakkan susu ibu ni macam tak lengkapkan. Kak Ayu dah biasa dah, kalau ada ibu-ibu yang nak order set ni mesti akan tanya “ada testimoni tak?”.

Jadi Kak Ayu akan kongsikan beberapa pengalaman bagi ibu-ibu yang dah gunakan set bersalin banyakkan susu ibu ini. Malah ada yang dah berjaya kumpul stok susu hingga beratus-ratus oz.

 

Testimoni #1:

set bersalin banyakkan susu ibu

===

 

Testimoni #2:

set bersalin banyakkan susu ibu _1

===

 

Testimoni #3:

set bersalin banyakkan susu ibu _2

===

 

Testimoni #4:

set bersalin banyakkan susu ibu _4

===

 

Testimoni #5:

set bersalin banyakkan susu ibu _5

===

 

Testimoni #6:

set bersalin banyakkan susu ibu _6

===

 

Harga Bagi Set Bersalin Banyakkan Susu Ibu

Harga bagi set ini sangat berbaloi dan boleh dimiliki oleh ramai orang. Harga setanding dengan kualiti. Harganya tak mampu nak dibandingkan dengan tahap kesihatan anak anda yang bakal sihat dan gebu.

  • Energizing Soy Protein (ESP) : RM159 – 850 gram
  • Alfalfa (L) : RM103.35 – 700 biji
  • Alfalfa (S) : RM56.98 – 330 biji

Total

  • ESP + Alfalfa (L) = RM262.35

Atau

  • ESP + Alfalfa (S) = RM215.98

 

Penggunaannya:

  • ESP – bertahan sebulan hingga 2 bulan
  • Alfalfa (L) – bertahan lebih 3 bulan
  • Alfalfa (S) – bertahan┬ásebulan hingga 2 bulan

Maksudnya diatas anda tak perlu repeat tiap bulan untuk order, sebab ia tahan lama jika diambil. Jadi ia memang sangat jimat dan berbaloi.

Dapatkan sekarang set bersalin banyakkan susu ibu ini, jangan tunggu-tunggu lagi. Lagi lambat anda bertindak lagi tak dapat hasil apa-apa pun. Set ini sangat sesuai untuk ibu yang nak kumpul stok susu banyak bila nak naik kerje lepas cuti bersalin atau untuk suri rumah juga.

Anda yang pening kepala susu badan tak cukup, cepat-cepat order. Kak Ayu akan explain cara pengambilan yang betul dan berkesan untuk hasilkan susu yang banyak mencurah-curah. Fikirkan kebaikkan untuk si manja anda.. ­čÖé

Jika ibu-ibu berminat boleh hubungi Kak Ayu segera 013 205 0607 (SMS/WhatsApp). 

 

 

 

Ayu Rosman

SMS / WhatsApp : 013 205 0607

FanPage FB: AyuRosman

SID : 915071

 

Daftar Ahli _1

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge