Tawaran Melancong Seluruh Negara Percuma Dengan Shaklee

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

 

Melancong ke luar negara atau pun dalam negara rata-rata ramai orang akan suka, termasuklah saya juga. Sebenarnya saya nak kongsikan sedikit cerita tentang trip international dan regional yang shaklee tawarkan kepada ahli shaklee.

 

tawaran-melancong-seluruh-negara-percuma-dengan-shaklee-2

melancong sponsor by shaklee dengan percuma beramai-ramai 🙂

 

Secara jujurnya memang best sangat dapat tawaran melancong ke luar negara atau dalam negara yang di sponsor oleh shaklee sepenuhnya sebab shaklee bagi percuma siap dapat duit poket lagi untuk shopping. Yang dah pergi akan kata seronok dan rugi kalau tak rebut peluang ni.

 

Trip Melancong Ke Luar Negara Atau Umrah

Trip international yang shaklee bawa sebelum ini dah banyak sangat negara-negara yang di pergi. Shaklee pernah bawa ke Jepun, Orlando US, dan banyak lagi. Layanan yang shaklee beri memang 5 bintang, dan lagi best siap bagi duit poket.

Untuk dapatkan trip shaklee international percuma ini kita cuma perlu dapatkan jualan besar dalam kumpulan kita sendiri. Setiap jualan ada point, jadi point performance group mesti cecah 1010 point barulah layak dapat trip international ini.

 

tawaran-melancong-seluruh-negara-percuma-dengan-shaklee-3

Cantikkan, perasaannya dah semestinya best! 🙂

 

Jika kita layak biasanya shaklee akan offer samada kita nak pergi trip international atau ambil trip pergi umrah bagi pengedar shaklee yang muslim. Boleh pilih salah satu yang kita suka. Hotel umrah semestinya first class dan layanan tip top.

 

Trip Melancong Di Dalam Negara Atau Asia

Trip melancong dalam negara atau asia ini sebelum ini shaklee pernah bawa pergi Sabah, Langkawi, Bangkok dan banyak tempat lagi. Dah semestinya ia percuma juga dan layanan, makanan, tempat tinggal memang 5 bintang.

Kita sendiri kalau nak pergi tempat-tempat best macam ni perlukan kos yang tinggi untuk duduk hotel yang 5 bintang. Tetapi dengan shaklee percuma saja dapat free gift dan macam-macam lagi.

 

tawaran-melancong-seluruh-negara-percuma-dengan-shaklee-4

tiket shaklee percuma untuk Bangkok pula tahun ini 🙂

 

Untuk dapatkan trip melancong dalam asia ini hanya perlu 430 point dalam jualan. Sikit 430 point saja kalau nak bandingkan dengan international trip iaitu 1010 point.

 

Kenapa Shaklee Tawarkan Melancong Tempat Best?

Shaklee tawarkan tempat yang best dan layanan yang tip top 5 bintang macam ini sebab shaklee nak beri sebagai tanda penghargaan kepada leader shaklee yang dah tunjukkan prestasi yang bagus.

Macam kita kalau kerja di syarikat besar tunjukkan KPI yang bagus akan dapat bonus tinggi, macam itu jugalah dengan shaklee. Shaklee akan beri kepada leader iaitu agen shaklee yang tunjukkan performance yang tinggi.

Berangan melancong ke luar negara itu ialah impian saya juga tetapi lagi bagus kalau kita tulis impian melancong ke Istanbul contohnya, tulis atas kertas dan tampal di dinding biar kita nampak hari.

 

tawaran-melancong-seluruh-negara-percuma-dengan-shaklee-5

Japan pun ada Disneyland, Tokyo Disneyland.. 🙂

 

Bila nampak hari-hari terus melekat dalam ingatan sentiasa. Yang penting perlu juga kerja dan usaha keras untuk dapatkannya. Untuk dapat melancong secara percuma dalam shaklee hanya perlu daftar ahli.

Sama-sama kita doa supaya dapat pergi melancong ke luar negara dengan percuma dengan shaklee tahun ini. Berminat untuk daftar ahli? Klik sini : Cara Daftar Jadi Ahli Shaklee Dan Kelebihan

Untuk ingin tahu lebih lanjut boleh hubungi atau whatsapp saya di no 013 205 0607 – Kak Ayu. Atau lebih mudah klik saja button whatsapp dibawah dan text saya.. 🙂

 

pengedar-shaklee-klang-kapar-meru-setia-alam

 

 

 

Comments(2)
  1. Syu amir July 15, 2018
    • AyuRosman July 16, 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge