Tawaran Shaklee Beri Dan Kelebihan Jika Jadi Ahli Shaklee

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

 

Topik kali ini memang best ramai sangat orang nak tahu dan nak rebut. Iaitu tentang peluang tawaran dan kelebihan jadi ahli Shaklee yang Shaklee nak beri pada setiap ahlinya.

Semua ahli Shaklee layak untuk dapat “Compensation Plan” yang Shaklee tawarkan, dengan syarat anda menjadi pengedar/agen Shaklee yang bukan saja guna produk Shaklee tetapi menjual juga.

 

tawaran-shaklee-dan-kelebihan-jadi-ahli-shaklee-6

tawaran hebat dari Shaklee

 

Compensation Plan maksudnya ialah tawaran cash bonus dan tawaran hebat lain yang menanti untuk pengedar Shaklee. Di dalam Shaklee tawaran yang diberi ada 3 jenis, iaitu dipanggil 3C. 3C bermaksud CASH, CAR, CONVENTION.

 

Tawaran 3C Shaklee

Tawaran Cash sudah tentu berbentuk cash money yang akan diberi kepada pengedar Shaklee bergantung kepada banyak mana sale yang berjaya dijual. Cash money pula ada 2 jenis iaitu komisen yang anda terima dari pelanggan dan satu lagi komisen yang anda terima dari Shaklee sendiri bergantung kepada point.

Lagi banyak point terkumpul, lagi banyaklah cash money yang Shaklee akan beri. Macam gambar dibawah. Tetapi ini baru sikit untuk first level, anda boleh dapat lebih lagi cash money 5, 6, 7 angka kalau rajin berusaha.

 

tawaran-shaklee-dan-kelebihan-jadi-ahli-shaklee-2

Tawaran Shaklee, cash money yang diberi bergantung point yang terkumpul.

 

Tawaran Car atau kereta pula, anda perlu kumpul point hingga ke ranking Coordinator bersamaan xxxUV terus layak untuk dapat car bonus. Biasa car bonus dalam 4 angka ribu-ribu Shaklee akan beri. Jadi dengan car bonus yang Shaklee beri dalam bentuk cash money itu bolehlah anda pilih nak beli kereta apa yang anda suka. Shaklee just bagi cash dan anda pilih kereta yang anda suka.

 

tawaran-shaklee-dan-kelebihan-jadi-ahli-shaklee-3

Barisan penerima anugerah car bonus.. 🙂

 

Tawaran Convention/Conference pula ialah bila point terkumpul hingga satu tahap syarat yang ditetapkan anda layak mendapat pergi trip international atau pun regional. Maksudnya melancong dengan percuma samada di luar negara atau dalam negeri atau negara-negara jiran macam Thailand dan sebagainya.

Atau kalau tak nak pergi trip international boleh juga pilih pergi menunaikan umrah yang Shaklee offer. Boleh pilih mana satu yang anda mahu pergi trip melancong atau umrah. Bestkan dapat pergi sana sini dengan percuma, layanan tip top 5 bintang.

 

tawaran-shaklee-dan-kelebihan-jadi-ahli-shaklee-4

trip shaklee ke Jepun

 

tawaran-shaklee-dan-kelebihan-jadi-ahli-shaklee-5

tawaran shaklee trip melancong ke Jepun, best!

 

Ada dua event terbesar dan terpenting di dalam Shaklee Malaysia setiap tahun. Iaitu Shaklee National Conference (NC) setiap tahun untuk meraikan pencapaian setiap pengedar Shaklee yang berjaya dan diberikan awards.

Yang kedua pula ialah Shaklee Business Leader National Conference (BLNC) juga setiap tahun tetapi khas untuk Shaklee Business Leader yang layak dan masa ini Shaklee akan share jika ada produk terbaru yang akan masuk ke Malaysia. Dalam conference ini juga akan dikongsikan apa saja program dan aktiviti latest yang akan dilakukan oleh Shaklee untuk tahun tersebut.

 

 

Jemput baca dan klik : Cara Daftar Jadi Ahli Shaklee Dan Kelebihan

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge