Testimoni Atasi Bell Palsy Dengan Cepat Dan Berkesan

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

 

Bell Palsy ialah sakit dibahagian sebelah muka dimana mata, hidung dan bibir mulut kelihatan jatuh kebawah. Keadaan ini menyebab muka rasa tegang dan sakit.

Ada ketika sakit bell palsy ini akan terasa sakit, ada juga yang tidak rasa sakit. Mata juga kadang-kadang berair seperti tak boleh kawal air keluar sendiri. Secara luaran muka nampak macam strok tetapi sebenarnya ia melibat penarikkan urat saraf yang menyebabkan muka nampak jatuh sebelah.

 

testimoni-atasi-bell-palsy-merawat-bell-palsy-3

 

Bell Palsy Menyerang Tiba-tiba Tanpa Symptom

Sakit bell palsy ini mungkin bukanlah penyakit yang popular di Malaysia tetapi ia boleh menyerang secara tiba-tiba. Selain mendapatkan nasihat dari doktor, anda juga boleh gunakan cara alternatif lain untuk atasi bell palsy supaya keadaan kembali normal.

Itulah yang berlaku kepada mak Puan Farlia. Saya masih ingat lagi waktu pagi selepas saja selesai solat subuh, saya terima message melalui WhatsApp dari beliau. Puan Farlia ingin dapatkan vitamin bagi atasi bell pasly emaknya dengan kadar segera.

Puan Farlia meluahkan rasa risaunya, emak beliau diserang bell palsy secara tiba-tiba. Mulut emak beliau herut hingga susah untuk minum air. Mata dan tulang pipi jadi tegang. Dibawa ke hospital dan doktor sahkan emak beliau mengidap sakit bell palsy.

 

testimoni-atasi-bell-palsy-merawat-bell-palsy-2

Testimoni berjaya atasi bell palsy hingga 80% sembuh.. 🙂

 

Set Atasi Bell Palsy Alternatif Untuk Kembali Sihat

Semasa kali pertama Puan Farlia hubungi saya emaknya sedang jalani rawatan akupuntur, ambil ubat doktor dan senaman muka yang diajar oleh doktor. Tetapi dalam masa yang sama Puan Farlia ingin mencuba alternatif lain iaitu set atasi bell palsy dengan vitamin semulajadi.

Antara vitamin untuk atasi bell palsy ialah Vivix, B Complex dan juga Omega Guard dari produk Shaklee. Puan Farlia berhasrat untuk cuba vitamin ini.

Selepas saja sebulan saya bertanya khabar emak Puan Farlia, saya ingin tahu apakah perkembangan emaknya adakah semakin sihat atau sebaliknya. Gembira sangat Puan Farlia, doktor sahkan emaknya 80% sudah semakin sembuh. Kita berusaha mencari penawar, selebihnya urusan Tuhan menyembuhkannya.

 

Cara Dapatkan Set Vitamin Atasi Bell Palsy

Vitamin ini berfungsi membantu mempercepatkan proses untuk sembuh. Vivix sebotol mengandungi 150ml. B-complex sebotol mengandungi 120biji. Omega Guard sebotol mengandungi 90biji.

 

testimoni-atasi-bell-palsy-merawat-bell-palsy-1

Set vitamin atasi bell palsy

 

Jika berminat dan ingin dapatkan vitamin ini :

  • Boleh hubungi atau WhatsApp saya 0132050607 – Rahayu untuk pertanyaan dan konsultansi.
  • Penghantaran COD dibuat bagi kawasan Klang, Kapar, Meru, Setia Alam dan penghantaran secara pos bagi seluruh Malaysia termasuk Sabah Sarawak.
  • Anda juga boleh buat pembelian secara online dengan klik button “Beli Sekarang” dibawah.

 

 

pengedar-shaklee-klang-kapar-meru-setia-alam

 

 

Jemput baca dan klik sini : TESTIMONI ATASI BELL PALSY

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge