Testimoni Dan Pengalaman Pesakit Kencing Manis Kembali Sihat

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

 

Kencing manis atau diabetes antara penyakit paling popular di Malaysia. Bahayanya penyakit ini tak kira usia sesiapa saja boleh mengidap kencing manis jika kita tak kawal pemakanan seharian.

Bahayanya penyakit kencing manis ini juga boleh menyebabkan anggota kaki atau tangan dipotong jika dah sampai tahap kritikal untuk elak dari merebak. Selain itu kencing manis juga boleh buat mata jadi kabur dan luka pun akan jadi lambat sembuh.

 

testimoni-merawat-pesakit-kencing-manis-11

 

Punca Penyakit Kencing Manis Terjadi

Secara asasnya penyakit kencing manis terjadi disebabkan pemakanan gaya hidup kita yang tak seimbang. Apabila makanan harian yang kita makan mengandungi tahap gula yang tinggi, jadi pankreas akan mengeluarkan hormon insulin untuk turunkan kadar gula dalam darah.

Pentingnya insulin ini ia akan seimbangkan gula dalam badan kita dan menukarkan gula dalam badan kepada tenaga. Bila pankreas gagal berfungsi untuk mengeluarkan insulin, maka kita akan dicop sebagai pesakit kencing manis.

Pankreas antara organ paling penting, bila salah satu organ dalam badan kita tak berfungsi ia akan beri kesan tak baik kepada keseluruhan dalam badan.

 

testimoni-merawat-pesakit-kencing-manis-12

 

Cara Merawat Kencing Manis Dengan Vivix

Kebiasaannya pesakit kencing manis akan rujuk kepada doktor dan doktor akan nasihatkan untuk ambil ubat dan cucuk insulin jika perlu untuk control bacaan gula. Tetapi sementara anda ambil ubat doktor, anda juga boleh amalkan alternatif lain untuk atasi penyakit kencing manis.

Alternatif rawatan penyakit kencing manis lain ialah dengan ambil vitamin Vivix secara konsisten setiap hari. Dimana vivix ini mampu merawat penyakit hingga ke DNA atau sel dalam badan kita. Maksudnya vivix ini boleh baiki sel dan DNA dalam badan.

 

 

Apa Itu Vivix Dan Kelebihan Vivix?

Vivix ini sangat powerful tinggi dengan antioksidan yang berfungsi menghalang kerosakan sel dalam badan kita. Ia berbentuk cecair dibuat dari bahan tumbuhan botani semulajadi. Antara bahan utamanya ialah anggur muscadine dan lobak merah.

Vivix ini telah diuji mampu atasi penyakit yang kronik. Vivix boleh melindungi dan baiki sel yang rosak dalam badan. Jika vivix diamalkan lebih awal boleh bantu atasi masalah rabun mata dan dapat elak dari kaki dipotong bagi pesakit kencing manis.

 

testimoni-merawat-pesakit-kencing-manis-5

Cara atasi kencing manis, cara turunkan bacaan gula.

 

Berdasarkan pengalaman selepas amalkan vivix, doktor sarankan untuk kurangkan pengambilan dos insulin setiap hari. Syukur sangat, saya yakin anda juga mesti nak kurangkan pengambilan ubat doktor kan?

 

Testimoni Dan Pengalaman Pesakit Kencing Manis

Saya ingin kongsikan beberapa testimoni bagi pesakit kencing manis yang berjaya sembuh sedikit demi sedikit dengan vitamin vivix ini. Syukur sangat dengan berkat sabar dan amalkan setiap hari setiap bulan, akhirnya nampak kesan yang lebih baik.

 

#Testimoni 1

testimoni-merawat-pesakit-kencing-manis-1

Testimoni cara atasi kencing manis, cara turunkan bacaan gula.

 

#Testimoni 2

testimoni-merawat-pesakit-kencing-manis-2

Testimoni cara atasi kencing manis, cara turunkan bacaan gula.

 

#Testimoni 3

testimoni-merawat-pesakit-kencing-manis-4

Testimoni cara atasi kencing manis, cara turunkan bacaan gula.

 

#Testimoni 4

testimoni-merawat-pesakit-kencing-manis-6

Testimoni cara atasi kencing manis, cara turunkan bacaan gula.

 

#Testimoni 5

testimoni-merawat-pesakit-kencing-manis-7

Testimoni cara atasi kencing manis, cara turunkan bacaan gula.

 

 

Berapa Harga Dan Cara Dapatkan Vivix?

Vivix ini berbentuk cecair pekat rasanya masam manis dan dalam 1 botol mengandungi 150ml. Harga bagi 1 botol ialah RM475 dan jika beli sekali 2 botol ia berharga RM760. Beli 2 botol lebih jimat sebanyak RM190. Kos penghantaran percuma.

 

testimoni-merawat-pesakit-kencing-manis-10

 

Cara untuk dapatkan vivix ini anda boleh :

  • Hubungi atau WhatsApp saya di no 013 205 0607 / Kak Ayu untuk pertanyaan dan konsultansi.
  • Penghantaran COD dibuat bagi kawasan Klang, Kapar, Meru, Setia Alam dan penghantaran secara pos bagi seluruh Malaysia termasuk Sabah Sarawak.
  • Anda juga boleh buat pembelian secara online dengan klik button “Beli Sekarang” dibawah.

 

 

pengedar-shaklee-klang-kapar-meru-setia-alam

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge