Vitamin C Semulajadi Paling Disukai Dan Laku Keras

Vitamin C Semulajadi Paling Disukai Dan Laku Keras

Vitamin C semulajadi laku keras dan disukai ramai yang dimaksudkan ialah vitamin c dari produk Shaklee. Terutama dimusim PKP covid19, ramai berpusu-pusu nak dapatkannya.

Orang ramai mula sedar betapa pentingnya menjaga system pertahanan badan kita atau dikenali system imune badan. Waktu begini boleh saja kalau agent naikkan harga kerana demand tapi polisi tetap polisi.

Walau apa pun keadaan kami tetap jual dengan harga sebenar tidak kurang dan tidak lebih.

Keistimewaan Vitamin C

  • Dikenali vitamin c yang mempunyai teknologi sustained released
  • Ia diperbuat daripada ekstrak jagung
  • Ia mempunyai teknologi dimana ia melepaskan vitamin c 500mg secara berperingkat-peringkat selama 5 jam dan mengurangkan pembaziran.
  • Diperkaya dengan 120mg bioflavonoid sitrus yang bertindak secara sinergi dengan vitamin c untuk meningkatkan keberkesannya.

Vitamin Kegemaran Ramai

Pernah suatu ketika dulu vitamin c habis stock, nak restock semula ambil masa berbulan-bulan. Kali ini jadi lagi, walaupun president Shaklee dah bawa masuk produk ini dengan kuantiti yang masih tidak mampu menampung demand yang tinggi.

Ini disebabkan vitamin c dari jenama Shaklee ini terbukti berkesan, semulajadi dan selamat diamalkan untuk jangka masa yang panjang. Tidak memudaratkan langsung malah memberi impak kesihatan yang lebih baik kepada pengguna.

Vitamin yang mempunyai demand tinggi ini akan masuk lagi ke Malaysia, jangan dirisaukan. Jika anda ada soalan ingin ditanya atau ingin order vitamin ini bila dah restock boleh terus hubungi atau WhatsApp saya Rahayu di no 0132050607.

Pastikan anda dapat vitamin c semulajadi ini daripada saya kerana saya akan guide anda cara ambil yang betul dan berkesan.
Jemput klik & baca entry ini, mungkin anda berminat:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge