Vitamin Selamat Untuk Atasi Kebas Kaki Dan Tangan

Siapa antara kita sebagai seorang anak kesian tengok kesihatan mak atau ayah kita bila kerap mengadu kebas kaki tangan sana sini. Dalam hati mesti rasa nak tolong macam mana nak atasi kebas kaki tangan mak ayah ni.

Lagi kesian kita biarkan saja tanpa bantu mak ayah kita dari masalah kebas-kebas kaki tangan. Faktor usia dan kurang nutrisi antara punca kerap kebas-kebas.

Bukan orang tua, orang muda pun kadang-kadang alami perkara yang sama.

Jadi disini saya kongsikan cara mudah selamat dan berkesan yang ramai orang dah amalkan secara konsisten dan hasilnya tiada lagi masalah kaki tangan kebas. Dengan syarat konsisten consume baru dapat hasil.

Ada 3 vitamin basic yang selalu saya sarankan untuk ambil, iaitu Omega, Ostematrix dan B-Complex. Ketiga-tiga vitamin ini dah confirm selamat, semulajadi dan berkesan dihasilkan daripada Shaklee company. Halal ya dah semestinya.

Kelebihan vitamin Omega Guard:

  1. Omega guard ini sejenis minyak ikan berfungsi sebagai antiradang pada bahagian sendi-sendi tangan dan kaki.
  2. Omega ini bantu juga lancarkan aliran darah ke seluruh badan.
  3. Sistem saraf yang lemah punca kebas-kebas, jadi omega bantu lancarkan sistem saraf.

Kelebihan Vitamin Ostematrix:

  1. Vitamin ini sangat bagus sebab dia bantu kecutkan bahagian saraf yang tegang supaya tiada tekanan darah dan darah juga dapat berjalan dengan lancar.
  2. Ostematrix ini ialah kalsium yang bantu kuatkan tulang juga.

Kelebihan B-Complex:

  1. Apabila badan kita kekurangan zat nutrisi B-complex tandanya ialah kita mudah mendapat kebas-kebas kaki tangan.
  2. Pengambilan B-complex ini dapat betulkan sistem saraf juga.

Atasi Kebas Kaki Tangan Seorang Makcik

Seorang makcik ni dah alami kebas-kebas jadi atas dasar simpati anak buahnya iktiar belikan set vitamin ini kepadanya.

Hasilnya kebas-kebas dah tak ada, dah boleh jalan jika nak dibanding dengan dulu susah untuk jalan lakukan aktiviti.

Antara duit dan kesihatan orang yang kita sayang, confirm kita akan pilih kesihatan yang no 1 kan. Jadi, teruskan iktiar selagi mampu dengan set vitamin atasi kebas ini.

Boleh terus hubungi atau WhatsApp saya Ayu di no 013-205 0607 untuk pertanyaan.

Jemput klik & baca entry ini, mungkin anda berminat:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge